22. oktober 2018
De frivillige opsættere af julebelysning blev færdige midt på eftermiddagen.
gallery icon

Se billedserie

De frivillige opsættere af julebelysning blev færdige midt på eftermiddagen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så blev det jul på gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så blev det jul på gågaden
Kalundborg - 18. november 2017 kl. 19:01
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gruppe frivillige fra Tømmerup Støtteforening var lørdag fra morgenstunden i fuld gang med opsætning af gågadens flotte julebelysning, og med fuldt fokus på opgaven og hjælp fra både en kran og Slagter Jacobs frikadeller gik det stærkt med at få Kordilgade iført julemunderingen.

Julepynten blev blandt andet hængt op på midlertidige gummikabler, og de garvede opsættere havde fuldstændig styr på opgaven.

- Jeg var selv med til at sætte julebelysning op første gang i 1981, og i Tømmerup Støtteforening har vi haft opgaven siden 2001. Det er næsten ved at være trivielt, men de gamle gutter ved jo lige nøjagtig, hvad de skal, og de gør det bare. Når først kablerne er kommet op, så går det nemt, siger formand for Tømmerup Støtteforening Hans Fredsgaard.

Belysningen tændes officielt på fredag i frobindelse med Black Friday, hvor de handelsdrivende gerne vil have lidt mere hyggelig stemning i gågaden, fortæller formanden.

- Og så slukkes de efter jul, inden de pilles ned lige efter nytår. Det er de samme, vi har brugt i seks-syv år, og de kan se lidt lurvede ud, når de ligger på jorden. Men når de først kommer op at hænge, og det bliver mørkt, og de stråler af lys, så ser det altså bare pisse godt ud, siger han, inden han og sjakket må videre med opsætningen.

- Vi skal jo nå at blive færdige, så gutterne kan komme til julefrokost i Tømmerup Hallen i aften, griner han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk