23. oktober 2019
Lørdag den 15. juni kan man opleve Kalundborg Gymnastikforenings TeamGym Piger lave en opvisning på Klostertorvet i Kalundborg. Privatfoto
Lørdag den 15. juni kan man opleve Kalundborg Gymnastikforenings TeamGym Piger lave en opvisning på Klostertorvet i Kalundborg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rytmisk gymnastik og spring på Klostertorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rytmisk gymnastik og spring på Klostertorvet
Kalundborg - 12. juni 2019 kl. 11:32
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis det ellers er tørvejr, så kan man lørdag formiddag opleve Kalundborg Gymnastikforenings TeamGym Piger på Klostertorvet i Kalundborg.

- Pigerne har igennem sæsonen trænet 3 gange om ugen, og de fleste gymnaster har været til træning næsten hver gang. Pigerne har deltaget i GymDanmarks konkurrencer i TeamGym gymnastik, og vi har i denne sæson deltaget med to hold til konkurrence, siger Bjarne Nielsen, der er formand for Kalundborg Gymnastikforening.

- Sidste år deltog vi kun med et hold, som vandt forbundsmesterskabet i minirække 6. division. Pigerne havde i denne sæson kvalificeret sig til minirække 3, så konkurrencen var selvfølgelig hårdere, så i denne sæson måtte vi nøjes med en 4. plads, fortsætter han.

- Vi har planer om, at vi også i næste sæson vil forsøge, at starte to konkurrencehold op. Vi har fået udvidet vores trænerstab, så vi har forventninger om, at dette kommer til at ske, siger Bjarne Nielsen.

Opvisningen starter klokken 11.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk