24. januar 2019
Steffen Vinzent, uddeler, SuperBrugsen i Gørlev: - Vi håber at være klar til at åbne igen tirsdag. Arkivfoto: Bjarne Robdrup
Steffen Vinzent, uddeler, SuperBrugsen i Gørlev: - Vi håber at være klar til at åbne igen tirsdag. Arkivfoto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rotte lukker Brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rotte lukker Brugsen
Kalundborg - 13. november 2017 kl. 11:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er naturligvis kede af den situation, der er opstået. Men vi kan under ingen omstændigheder forsvare at genåbne butikken, før problemet er løst.

Det siger uddeler i SuperBrugsen på Algade i Gørlev, Steffen Vinzent. Dagligvareforretningen har været lukket siden lørdag morgen.

En medarbejder fandt spor efter skadedyr, og Steffen Vinzent tog øjeblikkeligt konsekvensen og lukkede butikken.

- Der er tale om en rotte. Vi antager, at det er en såkaldt strejfer, for vi har ikke spor af eller indikationer på, at der skulle være flere end en, siger han.

- Vi havde håbet, at vi havde indkredset og løst problemet i løbet af weekenden, men det lykkedes desværre ikke. Til gengæld har vi indkredset det område, hvor der er spor af skadedyr, til et lille felt i butikken, og derfor tror vi også på, at vi har løst problemet i løbet af i dag, mandag. I sidste ende er det Fødevarestyrelsen, der skal give grønt lys til genåbning, siger uddeleren.

Steffen Vinzent har været meget konkret omkring problemet på SuperBrugsens egen hjemmeside på Facebook:

- Da fødevaresikkerhed ligger allerøverst på min prioteringsliste, vælger vi at holde lukket, indtil vi er 110 procent sikre på, at der ikke er spor af skadedyr og/eller kontaminerede varer i butikken og på lageret, skrev Steffen Vinzent søndag aften.

BR

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk