19. maj 2019
Jesper Lohmann, Stig Rossen, Keld Heick og Jesper Asholt  leverer en sprudlende hyldest til musikken i 60?erne og 70?erne i Kalundborg Hallerne 21. maj. PR-foto
Jesper Lohmann, Stig Rossen, Keld Heick og Jesper Asholt leverer en sprudlende hyldest til musikken i 60?erne og 70?erne i Kalundborg Hallerne 21. maj. PR-foto
Foto: B.S. Christiansen / Photographer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rossen, Lohmann, Asholt og Heick i Kalundborg Hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rossen, Lohmann, Asholt og Heick i Kalundborg Hallerne
Kalundborg - 09. december 2018 kl. 11:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til et forrygende show i Kalundborg Hallerne, som danner rammen om Rossen, Lohmann, Asholt og Heick's forrygende show den 21. maj næste år med Peter Kragerups syv mands store orkester. Og mon ikke Keld Heick også tager sin guitar med. Landet over har No More Jacks fyldt koncertsteder i den mindre udgave.

Showet i Kalundborg bliver det store udtræk med i alt 11 mand på scenen inklusiv »De fire musikalske Musketerer« - Rossen, Lohmann, Asholt og Heick. 10 års samarbejde på scenen og 10 års musikalsk venskab er det blevet til.

Musikken lever videre
Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964, men deres musik lever videre, og det samme gør musikken fra dengang. Har man oplevet Rossen, Lohmann, Heick og Asholt i deres sprudlende hyldest til Four Jacks, så kan man denne gang glæde sig til at synge og gynge med på numre som »To mennesker på en strand«, »Susanne, Birgitte og Hanne«, »Tag med ud å fisk« og mange, mange andre ørehængere fra 60'ernes og 70'erne.

Taget vil lette
- Vi har taget de store hits under kærlig behandling, og i selskab med kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer, kommer vi til at lette taget i Kalundborg Hallerne. I det nye show vil vi også gerne give vores dejlige publikum en masse muligheder for at synge med. Publikum får en fantastisk aften i Kalundborg Hallerne, hvor vi kommer med det store show, og måske også har fået en tur ned af mindernes allé, som forhåbenligt bringer smilet frem, fortæller Jesper Lohman.

Showet finder sted den 21. maj i Kalundborg Hallerne, og man kan købe billetter på Billetsalg.dk, og så kan man tilkøbe tapas.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk