26. januar 2021
Det kommer til at gå løs - på den coronasikre måde - i fire timer på fredag den 27. november udenfor Kalundborg Vinhus med uddeling af smagsprøver og salg årets Kalundborg Rom. Søren Bosendal glæder sig.    Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Det kommer til at gå løs - på den coronasikre måde - i fire timer på fredag den 27. november udenfor Kalundborg Vinhus med uddeling af smagsprøver og salg årets Kalundborg Rom. Søren Bosendal glæder sig. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rom - specially bottled for Kalundborg Vinhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rom - specially bottled for Kalundborg Vinhus
Kalundborg - 24. november 2020 kl. 07:41

Søren Bosendal fortsætter den gode tradition op til jul og lancerer for sjette år i træk en ny Kalundborg Rom.

I år kommer den specielt aftappede rom til Kalundborg Vinhus fra Trinidad. Rommen er en ældre en af slagsen - fra 2002.

- Den bliver der stor efterspørgsel efter, forudsiger Søren Bosendal.

Han er klar til at dele smagsoplevelser ud Black Friday den 27. november, hvor man også kan købe rommen.

- Vi rykker udenfor butikken den dag fra kl. 15-19, hvor vi fra tre borde deler smagsprøver ud. Det hele bliver arrangeret og kommer til at foregå under coronasikre forhold, lover Søren Bosendal, som glæder sig til at præsentere endnu en ny rom til kalundborgenserne. Der bliver også delt smagsprøver ud på den utroligt populære juleøl - Carolus Christmas, hvor Søren Bosendal får hjælp fra Tony fra Klosterbryggeriet.

Den fadlagrede portvin - Port of Kalundborg - som Søren Bosendal også har smagt sig frem til kan man også få smagsprøver af på fredag.

I år er udvælgelsen af rommen ikke foregået som tidligere på grund af coronaen, men Søren Sosendal har fået en lang række af rom-smagsprøver sendt, og ud fra den stribe har han fundet frem til den, der nu har fået navnet Kalundborg Rom 6.1.

Den 18 år gamle rom betegner Søren Bosendal som den absolut bedste af dem, han duftede til og smagte på. Han var ikke i tvivl om, at det skulle være årets rom op til jul.

13,5 år år på bourbonfade, tre og et halvt år på cognacfade samt et år på portvinsfade. Det har rommen været igennem, inden den kom på flaskerne og sendt til Kalundborg, hvor de romdrikkende kunder kan se frem til smagsoplevelser, der leder tankerne hen mod både rosiner, svesker og den mørke chokolade.

Det er den 10. udgave af en Kalundborg Rom, Søren Bosendal nu præsenterer, og kunderne sætter stor pris på rommen fra Kalundborg Vinhus.

- Jeg har igennem hele corona-perioden haft stor opbakning fra kunderne, men til gengæld har jeg naturligvis ikke kunne sælge alle de flasker, jeg plejer at gøre i forbindelse med receptioner og store fester. De blev alle aflyst.

Søren Bosendal sætter spørgsmålstegn ved om de aflyste fester og arrangementer overhovedet bliver gennemført i løbet af det nye år.

Til gengæld glæder han sig over den måde, kunderne tackler coronaen i butikken:

- Jeg synes bestemt, at kunderne er gode til at tage de nødvendige forholdsregler hele tiden. Der bliver heldigvis passet på hinanden, konstaterer Søren Bosendal.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk