25. november 2017
Kalundborg Revyen havde i weekenden præmiere på  årets forestilling på Dyrehøj Vingård. Hvis man ikke nåede til revy denne weekend, kan man nå det, når der i den kommende weekend holdes yderligere tre forestillinger torsdag, fredag og lørdag. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg Revyen havde i weekenden præmiere på årets forestilling på Dyrehøj Vingård. Hvis man ikke nåede til revy denne weekend, kan man nå det, når der i den kommende weekend holdes yderligere tre forestillinger torsdag, fredag og lørdag. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revyen væltede vingården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revyen væltede vingården
Kalundborg - 23. april 2017 kl. 09:43
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Revyen kom i weekenden flot fra start i nye omgivelser på Dyrehøj Vingård på Røsnæs.

- I mandags lignede det at vi var på vej mod den helt store katastrofe. Vi klovnede rundt på scenen og ingen kunne deres linjer. Men det er fordelen ved at vi er et sammentømret hold af erfarne revyfolk, for i løbet af ugen faldt tingene stillede og roligt på plads, og til præmieren i torsdags sad den bare i skabet, fortæller Steen Langtved, der er instruktør på årets udgave af Kalundborg Revyen.

Revyfolkene er begejstrede for de nye omgivelser og muligheder på vingården.

- Vi har mere plads, så det giver også flere muligheder. For eksempel kan vi i år bruge en røgmaskine. Det var aldrig gået godt hos Star Bowl. Lys og lyd fungerer fantastisk herude, og så er vi blevet fantastisk godt modtaget af Tom og Betina. Der er ikke det som ikke kan lade sig gøre, siger formand for Kalundborg Revyen Carsten Persson.

- Vi har ikke fået lov til at grave en orkestergrav, men ellers er alt muligt, indskyder Steen Langtved.

Publikum har da også taget godt imod de nye omgivelser, selvom der for nogle er lidt længere at køre. Således var alt udsolgt til forestillingerne både fredag og lørdag.

På Dyrehøj Vingård har man gjort sit yderste for at skabe en god oplevelse for gæsterne.

- Vi lukker ikke mere end 80 ind. Det skal være en god oplevelse at være her. Vi har i forvejen et samarbejde med restauranten Suri i Holbæk, derfor var det oplagt, at få dem til at stå for maden til de besøgende. Drikkevarerne dem står vi selvfølgeligt selv for, siger vinbonde Tom Christensen, der allerede nu godt tør love, at man på Dyrehøj Vingård gerne ser revyen tilbage til næste år.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk