21. september 2020
The Cliffters med Johnny Reimar på sang og rytmeguitar spiller op til fest i Tømmeruphallen 28. marts næste år. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

The Cliffters med Johnny Reimar på sang og rytmeguitar spiller op til fest i Tømmeruphallen 28. marts næste år. PR-foto
Foto: KURTT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reimar og Rossen i Tømmeruphallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reimar og Rossen i Tømmeruphallen
Kalundborg - 20. juni 2019 kl. 17:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forpagter Michelle Strøm og halinspektør Jack Nielsen glæder sig til endnu en gang at kunne byde velkommen i Tømmeruphallen til to store halfester med masser af god mad og livemusik.

- Vi satte allerede datoen for den næste store Dansktop-fest i forbindelse med den første Dansktop-fest, vi holdt med stor succes i marts i år. Så lørdag den 28. marts 2020 går det løs igen, og vi begynder billetsalget 2. september, oplyser Jack Nielsen.

Han er meget glad for den række at Dansktop-kunstnere, han kan præsentere næste år:

- Vi har aftaler med Johnny Reimar med The Cliffters, Klaus & Servants samt Anne-Mette Rix og Karin Strand-Holm, som naturligvis igen er klar med en omgang Tip et Hit. Det bliver helt sikkert en festlig aften med masser af god musik fra Dansktoppen og fra bl.a. 60'erne, lyder det fra Jack Nielsen.

Hans kæreste Michelle Strøm sørger for en stor buffet, så gæsterne får den energi, de kan bruge på det store dansegulv.

- Ja, det bliver der helt sikkert brug for. Det oplevede vi i marts ved den første Dansktop-fest, hvor 450 gæsterne hyggede sig. Og mange er rigtig glade for, at der er tale om en fest en lørdag aften, hvor vi åbner dørene kl. 17 og fester løs til midnat.

Men vil man gerne opleve en god halfest i Tømmerup, så behøves man ikke at vente helt til 2020. Allerede lørdag den 9. november har Jack Nielsen sørget for, at Stig Rossen & Vennerne dukker op og giver den max gas fra scenen.

Det er en hyldest til Flemming Bamse Jørgensen, som efterhånden har varet i en del år. Stig Rossen og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits: Vimmersvej, Jeg elsker kun dig, Kongens Have og mange flere.

Stig Rossen & Vennerne har nemlig sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer rundt for at hylde Bamse og hans livsværk.

Som Stig Rossen siger i starten af hver koncert: »Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er at have en fest!« Og fest bliver der hver eneste gang, og det er der også lagt op til i Tømmeruphallen, hvor gæsterne får en uforglemmelig oplevelse.

Igen bydes der på et stort dansegulv, en stor buffet fra eget køkken, og inden Stig Rossen & Vennerne går på scenen, er det Leo Adolph, som sørger for opvarmningen.

Også her åbnes der for dørene kl. 17, og festen fortsætter frem til en time efter midnat.

Begge halfesterne koster 325 kr. stykket, og festbilletterne købes hos billetto.dk, i Tømmeruphallens Cafeteria, i Dagli'Brugsen i Tømmerup eller telefonisk til Jack Nielsen, som har sat gang i billetsalget til Rossen & Vennerne.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk