21. februar 2020
Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018, Rasmussen, kommer til Kalundborg. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018, Rasmussen, kommer til Kalundborg. PR-foto
Foto: Johny Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmussen & Gina Michaells synger ved Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmussen & Gina Michaells synger ved Kvickly
Kalundborg - 18. august 2019 kl. 10:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Gang i Danmark« præsenterer på lørdag den 24. august vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 i et show, hvor han følges med sangerinden Gina Michaells, der tidligere har gjort det godt i »X Factor-Liveshows«. Det sker fra kl. 11.30-12.15 ved Kvickly i Kalundborg.

Rasmussen optrådte også til Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor han sang sin nye udgivelse, »Go Beyond« og naturligvis sin vindersang fra sidste år »Higher Ground«.

I forbindelse med »Gang i Danmark« får publikum chancen for at genopfriske den legendariske vikingetrampedans, samt høre hans nye numre, nogle udvalgte rocksange, som rigtig mange vil kunne synge med på.

Gina Michaells vil både synge nogle af de sange hun har vundet dommernes gunst på i diverse TV-shows, samt nogle af sine egne sange. Rygtet siger, at de også sammen har en overraskelse i ærmet, lyder det fra arrangørerne.

Med sit røde skæg, lange hår og sin kraftfulde stemme sejrede den 33 årige Jonas Flodager Rasmussen, da vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 skulle findes i Aalborg.

Sangen »Higher Ground«, der er inspireret af et sagn om en vikinglegende, endte med at give ham halvdelen af stemmerne, og det var dermed uden al tvivl en både populær og suveræn sejr.

Rasmussen repræsenterede Danmark i Europæiske Grand Prix i Portugal og gik med publikums hjælp hjem med en superflot 9. plads i finalen.

Rasmussen er uddannet fra Aarhus Universitet i dramaturgi og musikvidenskab, og musik og teater fylder i det hele taget meget i hans liv.

Ud over at optræde underviser Rasmussen nemlig på Scenekunstskolen ved Kulturskolen Viborg og som teater- og skriveværkstedsunderviser ved Aarhus Teater Læring.

Gina Michaells var en af Thomas Blackmanns tre deltagere til liveshows. Hun er også kendt for sin medvirken I »All Together Now« på Kanal 5, hvor hun blev nr. 4 i finalen.

Gina står måske umiddelbart foran sit store gennembrud. Flere nye numre ligger klar til udgivelse, og spændende tiltag skal gøre, at offentligheden får øjnene op for, at Gina kan meget mere end at synge andres sange, som hun har gjort til perfektion, siden hun bare var en lille pige.

Gina Michalls skrev sangen »An Angel For You« med Nashville producer og tekstforfatter Lonnie Ratliff, som i sine tidligere dage har både skrevet og produceret for bl.a. Garth Brooks. Herefter kontaktede hun en hel række etablerede branchefolk, og lod dem, uden nogen form for instruktion, komme med hver deres helt unikke bidrag til sangen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk