25. august 2019
Sådan ser valgbussen ud, venner! Rasmus Horn Langhoff tog hul på valg til Folketinget i Kalundborg lørdag middag. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Sådan ser valgbussen ud, venner! Rasmus Horn Langhoff tog hul på valg til Folketinget i Kalundborg lørdag middag. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus ka` ikke vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus ka` ikke vente
Kalundborg - 16. februar 2019 kl. 17:36
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Temperaturen nærmede sig ni grader, og Rasmus Horn Langhoff (S), lokal mf og folketingskandidat, var ikke længe om at tale sig varm, da han lørdag foran Meny officielt åbnede sin valgkamp med valgbus, plakater og røde roser - og pænt fremmøde af partifæller.

- Nej, hvorfor vente, bare fordi vi har en statsminister, som åbenbart ikke har travlt med at slås for sit embede. Det er ikke fordi jeg ved noget, I andre ikke ved. Men alle er klar over, at valget skal afvikles indenfor de nærmeste fire måneder, og jeg vil gerne bruge tiden på at fortælle vælgerne, hvad jeg står for.

Og Rasmus Horn står for - gode forbindelser, siger han.

- De to ord kan man lægge meget i. For mig er gode forbindelser ordentlig kollektiv trafik, også på den Høng-Tølløsebane, der har været tæt på at lukke. Gode forbindelser er også en motorvej helt til Kalundborg, og så må vi se, hvad der bliver ud af snakken om en Kattegatforbindelse.

Men gode forbindelser er også at prøve at stå på mål for, at man kæmper for det, man går på valg på. Og jeg vil gerne være den gode forbindelse mellem vælgerne i Kalundborg og Christiansborg, siger han i den spæde forårssol.

Engang var det kameler. Nu er det en valgbus, du rider rundt i?

- Ja, den skal ligesom pukle lidt mindre..nej, det handler rent praktisk om, at jeg gerne vil rundt i hele valgdistriktet i Nordvestsjælland, også til de mindre byer og derhen, hvor folk måske gerne vil hilse på mig og få en politisk snak, men hvor du ikke kommer så ofte.

Når valget til Folketinget er udskrevet, vil plakater med Rasmus Horn Langhoffs kontrafej være synlige i bymasterne. Ganske som vanligt.

- Men den valgkampagne, vi gerne vil føre, rummer også nyskabelser, nemlig planlagte politiske valgplakater, med lokale mærkesager under den fælles overskrift »Gode forbindelser«, siger Rasmus Horn Langhoff.

Lørdag lancerede 38-årige Rasmus Horn Langhoff en ny valghjemmeside, godeforbindelser.dk, med valgfilm og mere om lokale temaer i det vestsjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk