28. februar 2020
Christine Feldthaus snuppede en kop kaffe på biograf-kontoret inden hun gik på scenen i foredraget »Død over den perfekte kvinde!«. Privatfoto
Christine Feldthaus snuppede en kop kaffe på biograf-kontoret inden hun gik på scenen i foredraget »Død over den perfekte kvinde!«. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rapkæftet livsstils-ekspert genåbnede biograf-sal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rapkæftet livsstils-ekspert genåbnede biograf-sal
Opdateret 15. maj 2019 kl. 23:34
Kalundborg - 15. maj 2019 kl. 21:14
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var med en Christine Feldthaus i veloplagt topform på scenen, at Kino Den Blå Engel i Kalundborg onsdag kunne genåbne biograf-salen efter ti dages nedlukning som følge af brand hos naboen Pizza Mia.

arrow Læs også: Danmarks reneste biograf klar til at vise film efter brand

- Der blev skraldgrinet og klappet helt vildt. Der var virkelig gang i den. Hun var ligeså rap i replikken, som hun plejer at være. Der var flest kvinder og nogle ganske få mænd. Men mændene havde det bestemt ikke kedeligt. Christine Feldthaus har jo sit velkendte gadedrenge-sprog, og det var også top-underholdning for mændene, fortæller Brian Sønder Andersen.

I foredraget »Død over den perfekte kvinde!« satte Feldthaus moderne kvindeliv på spidsen - om VL-grupper, G-punkt, seks gange frugt om dagen, pilates ad libitum og meget mere.

Kino Den Blå Engel har været lukket siden branden hos naboen Pizza Mia, natten til den 5. maj, og efterfølgende er der arbejdet intenst med at rense alt inventar og elektronik for røg- og sod-skader.

Biografejer Brian Sønder Andersen stod i døren og tog imod billetter, krammere og positive tilkendegivelser.

- Folk var bare så glade, fordi vi har lukket op igen. Der lugter jo næsten ikke af røg, sagde de. Det føles helt vildt fedt at mærke, at folk er så glade, og at de føler med os, siger Brian Sønder Andersen.

- De er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan vise film endnu. Vi kan ikke sige nogen dato endnu, vi mangler stadig at få teknikken hjem, men når først vi har den hjemme, går det hurtigt med at få den samlet, siger Brian Sønder Andersen.

arrow Biograf-sal er nu klar til foredrag efter brand-rens
14. maj 2019 kl. 09:22 Opdateret: kl. 09:22
arrow Håber på mirakel: Snart film i Den Blå Engel igen
13. maj 2019 kl. 16:51 Opdateret: kl. 17:00
arrow Godt nyt fra biograf: Håb om Feldthaus-foredrag i egen sal
13. maj 2019 kl. 14:26 Opdateret: kl. 14:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk