17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Psykiatrien i Region Sjælland til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Psykiatrien i Region Sjælland til debat
Opdateret 13. oktober 2017 kl. 13:49
Kalundborg - 13. oktober 2017 kl. 13:41
Af Thomas Rye

- Den sidste psykiater forlader snart Kalundborg. De psykisk syge føler sig udstillet på sygehuset i Slagelse. Det er bare to af overskrifterne fra de seneste ugers debat om psykiatrien i Region Sjælland. Hvad vil politikerne gøre for at forbedre behandlingen af psykisk syge i Region Sjælland, sådan spørger Bjarne Rose Pedersen, formand for patientforeningen Bedre Psykiatri Kalundborg.

Foreningen er den 24. oktober vært for en valgdebat om psykiatrien i Region Sjælland med en række kandidater til regionsrådsvalget.

Alle opstillede partier er inviteret til at deltage i vælgermødet, og Bedre Psykiatri har indtil nu fået tilsagn om deltagelse fra følgende politikere: Kirsten Rask (S), Ellen Gertrud Houlberg Thomsen (DF), Anita Grundberg Winther (V), Ursula Beate Dieterich-Pedersen (EL), Sven-Åge Westphalen (Å), Anne Birgitte Møller Ronex (R), Tina Boel (SF) og Lars Kronborg (NB).

- Jeg håber, at vi under valgdebatten får den udbredte kritik af psykiatribehandlingen i regionen frem. Jeg håber også, at det nye Regionsråd vil arbejde for et bedre samarbejde med de pårørende til patienter i psykiatrien

Debatten vil tage udgangspunkt i en befolkningsundersøgelse om holdningen til psykiatrien, som Bedre Psykiatri står bag.

Vælgermødet foregår i Vinde Helsinge Forsamlingshus mellem klokken 18.30 og 21.00.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk