13. december 2018
Torben Pedersen viser, hvordan man kommer ind i bagagerummet på Ford EcoSport.  Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Torben Pedersen viser, hvordan man kommer ind i bagagerummet på Ford EcoSport. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøvekør en Ford og vind 10.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøvekør en Ford og vind 10.000 kroner
Kalundborg - 12. marts 2018 kl. 18:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ford EcoSport er en vigtig grundpille i Fords modelprogram, som står stærkere end nogensinde. Nu kan man den 17. og 18. marts møde det nyeste medlem af SUV-familien hos Hans Frederiksen. Den rummelige og dynamiske SUV i mini-klassen har højere indstigning og mere genkendeligt design - og med priser fra 211.560 kr. vil Ford med den nye EcoSport byde på mere SUV for pengene.

- Fords EcoSport er mærkets mest kompakte SUV, men den er lige så voksen og luksuriøs som Fords større SUV-modeller Kuga og Edge, forklarer Torben Pedersen, som er Ford- ansvarlig hos Hans Frederiksen i Elmegade i Kalundborg.

De mindre SUV-modeller på markedet er i høj vækst, og Ford tilbyder med EcoSport danske kunder en dynamisk-komfortabel bil, som skiller sig ud fra konkurrenterne. Det danske modelprogram byder på tre motorer med to udgaver af Fords prisvindende trecylindrede EcoBoost-benzinmotor i centrum - med 125 eller hele 140 hk.

- De tre forskellige udstyrsniveauer dækker kundernes brede behov, og selv basismodellen Trend er usædvanligt godt udstyret - til meget konkurrencedygtige priser fra 211.560 kr., pointerer Torben Pedersen.

Selv om EcoSport er den mindste af Fords SUV-modeller, er de tre udstyrsniveauer meget omfattende, og den nye SUV kan bestilles med udstyr, som ellers kun ses i de større og dyrere bilklasser. I Danmark fås EcoSport som veludstyret Trend, luksuriøs Titanium og endelig som dynamisk-sportslig ST-Line.

Udstyrsmæssigt er det ikke til at se, at EcoSport Trend er basisversionen. EcoSport Trend har som standard aircondition, tågeforlygter, 16" fælge, el-betjente sidespejle med varme, opvarmede forsæder, læderrat, midterkonsol med forskydeligt armlæn, radio med 4,2" skærm, Bluetooth, seks højttalere og USB-indgang. EcoSport 1,0 EcoBoost Trend koster fra 211.560 kr., mens dieselversionen 1,5 TDCi Trend fås fra 221.690 kr.

Torben Pedersen er parat til at fortæller meget mere om Ford EcoSport, ligesom han også gerne vil gøre opmærksom på, at hvis man prøvekører en ny Ford i løbet af den kommende weekend, så deltager man i konkurrencne om at vinde et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk