14. december 2017
Det er vanskeligt at få rekrutteret specialtandlæger indenfor tandregulering i Kalundborg Kommune. Nu satser kommunen på at få et samarbejde med en privat leverandør. Foto: Kenn Thomsen
Det er vanskeligt at få rekrutteret specialtandlæger indenfor tandregulering i Kalundborg Kommune. Nu satser kommunen på at få et samarbejde med en privat leverandør. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privat leverandør til skæve tænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privat leverandør til skæve tænder
Kalundborg - 13. august 2017 kl. 15:48
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Kommune arbejder på at indgå et samarbejde med en privat leverandør, som skal varetage tandreguleringsopgaven i Kalundborg Kommune.

- Vi mangler specialtandlæger, og det har efterhånden stået på i mange år, så nu håber vi, at det kan lykkedes på den her måde, siger Peter Jacobsen (DF), formand for ældre- og sundhedsudvalget i Kalundborg Kommune.

Der er tre leverandører, som har vist interesse for opgaven.

Processen er nu, at de interesserede leverandører vil modtage nærmere information om den specifikke opgave herunder en kontrakt i august, og så skal de give et tilbud på levering af tandreguleringsopgaven gældende fra den 1. januar 2018.

Der er generalt mangel på specialtandlæger, og det er derfor Kalundborg Kommune har vanskeligt ved at rekruttere, hvilket også gør sig gældende i andre kommuner.

Kommunen har en lovgivningsmæssig forpligtelse til at yde tandregulering til børn og unge under 18 år, og det er cirke 25 procent, som skal have reguleret deres tænder.

Det forventes, at der bliver indgået kontrakt med en privat leverandør i september med opstart i januar 2018.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk