24. oktober 2021
Salgschef Brian Petersen er den kommende weekend klar til at præsentere den nye Polo med det progressive design og intelligent teknologi. Og nu også med IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Salgschef Brian Petersen er den kommende weekend klar til at præsentere den nye Polo med det progressive design og intelligent teknologi. Og nu også med IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Polo med progressivt design og intelligent teknologi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Polo med progressivt design og intelligent teknologi
Kalundborg - 28. september 2021 kl. 09:00
Af Jørn Nymand joern.nymand@sn.dk

Volkswagens populære Polo har fået mere karakter og sætter teknologisk ny standard ved blandt andet at tilbyde hightech-udstyr som IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter og Travel Assist-system. Den nye Polo kommer med meget mere af det hele til priser fra 189.995 kr.

Den nye opdaterede Polo er landet og kan opleves hos Volkswagen Kalundborg, der holder Åbent Hus i weekenden den 2.-3. oktober.

- Polo har siden introduktionen af den første generation tilbage i 1975 excelleret i at tilbyde egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format. Det har været en opskrift på succes, og den nye opdaterede Polo fortsætter denne tradition på raffineret vis, mener salgschef Brian Petersen, Volkswagen Kalundborg.

Det tidløse og velproportionerede design er blevet skarpere og er inspireret af større Volkswagen-modeller som Tiguan og Arteon. Udstyrsniveauet er løftet til nye højder og omfatter - afhængig af model - avancerede teknologier, der normalt har været forbeholdt dyrere og større biler.

Den nye Polo kommer med et nyt modelprogram bestående af fire udstyrsvarianter, henholdsvis Polo, Life, Style og R-Line, og udstyrsniveauet er løftet på alle varianter.

Selv indstigningsmodellen til 189.995 kr. er veludstyret. Den byder blandt andet på Digital Cockpit, Lane Assist, fartpilot, App Connect og et multifunktionsrat, hvorfra det er nemt og intuitivt at betjene funktioner i infotainmentsystemet, diverse assistentsystemer eller ændre prioriteringen af viste informationer i Digital Cockpit.

Næste udstyrstrin er Polo Life, der kommer til priser fra 209.995 kr. med en 3-cylindret 1,0 TSI-motor med 95 hk og 5-trins manuel gearkasse. Er ønsket samme motor med 7-trins DSG-gear, er merprisen 20.000 kr. I Life-versionen er listen over standardudstyr udvidet mærkbart, blandt andet med en række avancerede assistentsystemer, der løfter både kørekomfort og sikkerhed i hverdagen.

- Det gælder udstyr som Travel Assist, der gør Polo delvist selvkørende ved hastigheder op til 210 km/t., og Park Assist, der scanner en ledig parkeringsplads og overtager styringen i forbindelse med parallelparkering, oplyser Brian Petersen.

Style er højeste udstyrstrin i Polo, og her starter priserne ved 244.995 kr. for en 95 hk 1,0 TSI-motor og 7-trins DSG-gear og 254.995 kr. for en 1,0 TSI med 115 hk og 7-trins DSG-gear.

Style-versionen stiller med et mere eksklusivt look og kan blandt andet kendes på de elegante 15" Ronda-alufælge, ekstra kromelementer i fronten og de avancerede IQ.Light-LED-matrix-forlygter. De leverer ikke kun et suverænt lys i mørke, men giver også designet mere karakter visuelt takket være forlygternes unikke lyssignatur, der forbindes af en tværgående stribe af LED-lys integreret i kølergrillen.

Komforten får også et ekstra løft i Style-versionen, der kommer med Sport-komfortsæder med justerbar lændestøtte, og ambientebelysning giver oplevelsen af interiøret en ekstra dimension i mørke.

Er ønsket en Polo med sportsappeal både visuelt og køredynamisk, tilbydes den i en R-Line-version med en 115 hk 1,0 TSI-motor og 7-trins DSG-gear til 269.995 kr. Polo står i R-Line-versionen på smarte 17" Bergamo-aluminiumsfælge, og en R-Line front- og bagkofanger og en tagspoiler giver designet et elegant og sportsligt udtryk.

Sportsaffjedring, et elektronisk styret XDS-differentiale og køreprofilindstilling er en del af R-Line-udstyret og løfter Polos dynamiske egenskaber til et nyt niveau. Ønsker man at opgradere Polo yderligere, en DK komfortpakke til 7.995 kr. omfatter nøglefri betjening, induktiv opladning af smartphone og Digital Cockpit Pro med 10,25" display, der giver mulighed for at tilpasse displayvisninger efter egne præferencer i forhold til prioriteringen af de viste informationer.

- Den nye Polo kan ses og prøvekøres hos Volkswagen Kalundborg, når vi holder Åbent Hus i weekenden den 2.-3. oktober kl. 11-16, fortæller salgschef Brian Petersen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk