21. juli 2019
(F.h.) Folketingskandidat Jeppe Hedegaard (R), Rasmus Horn Langhoff (S) og Jacob Jensen (V) havde en række gode råd til erhvervsfolk fra Kalundborgegnen om at fastholde et stort pres for at få bevilget pengene og få igangsat etableringen af en motorvej helt til Kalundborg: Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

(F.h.) Folketingskandidat Jeppe Hedegaard (R), Rasmus Horn Langhoff (S) og Jacob Jensen (V) havde en række gode råd til erhvervsfolk fra Kalundborgegnen om at fastholde et stort pres for at få bevilget pengene og få igangsat etableringen af en motorvej helt til Kalundborg: Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere: Kalundborg skal presse på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere: Kalundborg skal presse på
Kalundborg - 20. februar 2019 kl. 08:42
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg-motorvejen ligger lige til højrebenet. Men der skal stadig arbejdes intensivt for at få den helt i mål, understregede MF'ere på erhvervsmøde i Kalundborg tirsdag.

To Folketingsmedlemmer og en Folketingskandidat, henholdsvis Jacob Jensen (V), Rasmus Horn Langhoff (S) og Jeppe Hedegaard Sørensen (R), havde en række gode råd om en motorvej helt til Kalundborg på det møde, der foregik tirsdag formiddag hos Kalundborg Havn på Baltic Plads. Mødedeltagerne var ledere og ejere fra nogle af de største virksomheder på Kalundborgegnen.

- Det er kun pengene, der mangler, sagde Rasmus Horn Langhoff, og både han og Jacob Jensen oplyste, at de er optimister med hensyn til Kalundborg-motorvejen, hvis vigtighed der er bred enighed om på hele Sjælland og bred politisk opbakning.

- Men bolden er ikke helt i mål. Man kan vel nærmest sige, at den ligger på straffesparkspletten, vurderede Jacob Jensen.

Rådet fra de tre politikere i det uformelle panel på kaffe-og-morgen-brød mødet var klart: Fra Kalundborgs side skal der fortsat lægges pres på for at fremme motorvejen.

- Det pres skal holdes, indtil gravemaskinerne er i gang, pointerede Rasmus Horn Langhoff.

På mødet diskuterede man alle de motorvejs-vinkler, som der kan og skal arbejdes på, for eksempel øget erhvervsvækst, som vil skabe værdi for hele Danmark, øget fremkommelighed og øget sikkerhed. En motorvej er den sikreste form for vejstrækning at køre på, blev det indskudt. Og det vil også være en rigtig god idé at planlægge nogle ture til Christiansborg og møde politikere og minde dem om, at Kalundborg-motorvejen er en absolut nødvendighed.

- Skab den »brændende platform«, som kræver en politisk løsning, sagde Rasmus Horn Langhoff.

Flere af deltagerne i mødet understregede, hvad en motorvej helt til Kalundborg vil betyde for dem.

Direktør Morten Pedersen fra Gammelrand mente, at en motorvej vil gøre det lettere at skaffe nye medarbejdere. Leon Skovbo fra Avista Oil sagde, at Kalundborg er imponerende med produktion og vækst, men det kræver opbakning at fortsætte den kurs. Og det er for svært at komme til Kalundborg i dag, betonede han. Og Jofrid Klokkehaug, direktør for Equinor Refining Denmark, hæftede sig ved den øgede trafikale sikkerhed, som motorvej på Rute 23 vil betyde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk