24. oktober 2020
Politiet kender endnu ikke årsagen til en alvorlig trafikulykke, hvor en 83-årig mand fra Kalundborg torsdag morgen påkørte en parkeret lastbil på Helsingevej nord for Kirke Helsinge. Foto: Pressefotos.dk
Politiet kender endnu ikke årsagen til en alvorlig trafikulykke, hvor en 83-årig mand fra Kalundborg torsdag morgen påkørte en parkeret lastbil på Helsingevej nord for Kirke Helsinge. Foto: Pressefotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet undersøger voldsom motorcykelulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet undersøger voldsom motorcykelulykke
Opdateret 16. oktober 2020 kl. 11:07
Kalundborg - 16. oktober 2020 kl. 11:00
Af Anna Egeris Karstoft

Fredag morgen kender politiet endnu ikke årsagen til en alvorlig trafikulykke, hvor en 83-årig mand fra Kalundborg torsdag morgen påkørte en parkeret lastbil på Helsingevej nord for Kirke Helsinge.

arrow Læs også: Voldsom ulykke: 83-årig motorcyklist i kritisk tilstand

Rent rutinemæssigt har politiet udtaget en blodprøve for at se, om den 83-årige, på ulykkestidspunktet, var påvirket af medicin, alkohol eller stoffer, der kan have haft indflydelse på hans kørsel.

Politiet venter desuden på bilinspektørens erklæring for at se, om nogen kan stilles til ansvar for ulykken, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Den 83-årige, der blev fløjet til Rigshospitalet i går, er fortsat i kritisk tilstand på grund af et hovedtraume, og det har derfor ikke været muligt at høre hans forklaring.

- Hvis man kigger på et landkort, så er det en lang, lige vejstrækning, hvor lastbilen holder ude i højre side. Hvorfor motorcyklisten ikke kører udenom, det er jo det store spørgsmål, siger Martin Bjerregaard, der understreger, at behandlingen i denne her sammenhæng er vigtigere end afhøringen.

Ulykken fandt sted, da den 83-årige kom kørende ad Helsingevej i sydlig retning på en veteranmotorcykel. I vejkanten holdt en lastbil parkeret, hvorfra en 60-årig mand fra Kongens Lyngby var i færd med at læsse nogle varer. Lastbilens læsserampe var slået ned, og af uvisse årsager kørte den 83-årige op på læsserampen og ind i lastbilen, hvor han blev kastet af motorcyklen.

arrow Motorcyklisten i kritisk tilstand
15. oktober 2020 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:33
arrow Alvorlig ulykke på Helsingevej - motorcyklist i kristisk tilstand
15. oktober 2020 kl. 09:57 Opdateret: kl. 10:16
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk