10. december 2019
Det er her i dette område på arealet mellem Omfartsvejen og Gørlev Lamndevej, at Jem og Fix formentlig bygger byggemarked. Foto: Bjarne Robdrup
Det er her i dette område på arealet mellem Omfartsvejen og Gørlev Lamndevej, at Jem og Fix formentlig bygger byggemarked. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til ny Jem og Fix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plads til ny Jem og Fix
Kalundborg - 13. august 2018 kl. 05:54
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en offentlig hemmelighed - gennem meget lang tid - at lavpris-byggemarked Jem og Fix gerne ville til Gørlev. Det er heller ingen større hemmelighed, at forskellige ansøgte placeringsmuligheder, af forskellige grunde, ikke har vist sig at kunne lade sig gøre.

Men nu er der lys forude, og teknik og miljøudvalget har med godkendelse af en tilrettet lokalplan skabt rammen for erhvervsbyggeri i Gørlevs sydlige ende - helt ud mod landevejen.

Teknik- og miljøudvalget i Kalundborg godkendte torsdag endeligt et tillæg 1 til spildevandsplan 2017-2027, der er forudsætning for de videre byggeplaner.

Det betyder, siger formanden for udvalget, Jakob Beck Jensen, at der for lokalplan 568 gives byggeret til delområde E1, som er et erhvervsområde ved Omfartsvejen og Gørlev Landevej ved Gørlev syd.

Hvornår Jem og Fix - og andre, der måtte være interesserede i erhvervsbyggeri i området - kan gå i gang med egentligt byggeri, er ikke fastlagt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk