15. oktober 2019
Der var god opbakning til Pink Cup og spisningen i fjor i Kalundborg Golfklub, og det håber arrangørerne også på i år. Privatfoto
Der var god opbakning til Pink Cup og spisningen i fjor i Kalundborg Golfklub, og det håber arrangørerne også på i år. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pink Cup i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pink Cup i Kalundborg
Kalundborg - 12. juni 2019 kl. 05:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dameklubben i Kalundborg Golfklub holder igen i år Pink Cup-match til fordel for kampen mod brystkræft, og matchen skal foregå lørdag den 22. juni.

Matchen er en del af en landsdækkende turnering, der spilles for 17. år i træk i golfklubber over hele landet. Der er totalt indsamlet knap 39 millioner kroner ved Pink Cup igennem alle årene.

Til Pink Cup i Kalundborg kan alle kvinder og mænd deltage. Matchfee går ubeskåret til det gode formål. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 20. juni klokken 12.

Tilmelding foregår på liste i klubben eller i Golfbox.

Forberedelserne til matchen er i fuld gang med mange aktiviteter, der alle har til formål at samle så mange penge ind som muligt til Kræftens Bekæmpelse.

Mange lokale i Kalundborg sponsorer præmier til Pink Cup, og der er fine præmier til de bedste i matchen.

- Der sælges lotteri, og igen i år har golfklubben fra Kræftens Bekæmpelse modtaget et kunsttryk, som er sat på »løbende aktion«. I år er kunsttrykket lavet af Peter Bastian, der mest er kendt som musiker. Desuden doneres et billede af Tove Huniche, der er golfspiller i Kalundborg Golfklub. Disse vil kunne ses i klubhuset, hvor der kan bydes på dem, oplyser Anita Holm-Jensen, der er formand for Dameklubben i Kalundborg Golfklub.

Udtrækning af gevinster og afslutning af auktionen foregår umiddelbart efter matchen.

Der er brug for pengene, for hvert år dør omkring 1200 kvinder af brystkræft.

Chancen for at overleve brystkræft er steget støt gennem de senere år takket været forskning i sygdommen.

ur

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk