26. maj 2020
Flere medlemmer fra Biblioteksklubben har tilkendegivet, at de utrolig gerne vil møde og høre Peter Hermann fortælle. Nu er muligheden der 3. oktober. Privatfoto
Flere medlemmer fra Biblioteksklubben har tilkendegivet, at de utrolig gerne vil møde og høre Peter Hermann fortælle. Nu er muligheden der 3. oktober. Privatfoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Hermann om gader i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Hermann om gader i Kalundborg
Kalundborg - 21. september 2019 kl. 10:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når biblioteket i Kalundborg holder klubaften for Biblioteksklubben torsdag den 3. oktober, opfordres medlemmerne til at komme med deres idéer til kommende arrangementer. For det er først og fremmest medlemmernes bibliotek.

- Har man gode idéer til nye foredrag? Eller idéer til et sted, hvor Biblioteksbussen skal køre hen? Så er det her, man kan give sit besyv med, lyder opfordringen fra faglig koordinator Stine Veisegaard.

Klubaftenen 3. oktober kl. 18 finder sted i Kalundborg Hallernes restaurant, hvor aftenen begynder med et lettere traktement, som denne gang er gullasch-suppe.

- Biblioteksklubben har tradition for at invitere en lokal person til at holde et foredrag. Og til denne aften har Biblioteksklubben inviteret Peter Hermann fra Kalundborg, tidligere formand for Turistforeningen, som vil tage os med tilbage i tiden og fortæller om Kordilgade, Solskinspladsen og trappen op til Møllebakken. Peter Hermann vil også fortælle lidt om sin opvækst i Bryggergården, og undervejs vises der billeder på storskærm.

- På biblioteket er vi utrolig glade for, at Peter Hermann har sagt ja til invitationen, da flere medlemmer fra Biblioteksklubben har tilkendegivet, at de utrolig gerne vil møde og høre Peter Hermann fortælle. Peter Hermann har tidligere stået bag Biblioteksklubbens utrolig populære byvandringer i Kalundborg by, og hvor billetterne blev revet væk, fortæller Stine Veisegaard.

Efter foredraget vil bibliotekets personale fortælle om kommende arrangementer, foredrag og busture, samt de nyeste tiltag ved bibliotekerne. De fremmødte vil få mulighed for at komme med idéer og input, som så efterfølgende vil danne grobund for planlægningen af de kommende sæsoner.

Programmet for aftenen bgynder kl. 18 med spisning og hygge, mens Peter Hermann fortæller fra kl. 18.45. En time senere er der kaffe og præsentation af Biblioteksklubben busture og foredrag. Sammen finder de fremmødte på idéer til kommende ture og foredrag. Det koster 60 kr. at deltage, og inkluderer suppe, kaffe/te med lidt sødt til tanden og foredrag.

Øvrige drikkevarer skal tilkøbes. Tilmelding sker via www.kalundborgbib.dk eller ved personligt fremmøde på et af Kalundborg Biblioteker.

Er man endnu ikke medlem af Biblioteksklubben, kan man læse meget mere, og melde sig gratis ind via www.kalundborgbib.dk/klub.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk