9. maj 2021
Recovery Bulls forsøger at få flere socialt udsatte til at røre sig. Nu udvider foreningen med et petanquehold. Foto: Anders Ole Oslen
Recovery Bulls forsøger at få flere socialt udsatte til at røre sig. Nu udvider foreningen med et petanquehold. Foto: Anders Ole Oslen
Foto: © Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Petanque for socialt udsatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Petanque for socialt udsatte
Kalundborg - 05. maj 2021 kl. 06:40
Af Thomas Rye

Socialt udsatte i Kalundborg skal også have mulighed for at røre sig og finde et socialt fællesskab gennem idræt og motion. Det mener foreningen Recovery Bulls Kalundborg, der nu starter deres eget petanquehold.

- Vi har lavet en aftale med Kalundborg Petanque Klub om at vi kan låne deres baner på Lundemarken. Første gang bliver torsdag den 20. maj klokken 16.30, fortæller Michael Olsen, der er tovholder for Recovery Bulls aktiviteter i Kalundborg.

Foreningen blev stiftet sidste år, men på grund af Coronaepidemien har deres aktiviteter indtil nu været begrænset til ugentlige gårdture.

- Det er ikke så afgørende præcis hvad vi foretager os. Det vigtige er, at vi er fysisk aktive i fællesskab. Det giver et frirum fra hverdagen og nogle gode sociale oplevelser, fortæller Michael Olsen.

Recovery Bulls tilbud retter sig mod socialt udsatte, såsom misbrugere, hjemløse eller sindslidende, der har svært ved at finde sig til rette i almindelige idrætstilbud.

- Alle er meget velkomne til at kigge forbi, og se om vi er noget for dem eller for deres pårørende, siger Michael Olsen.

På Recovery Bulls Kalundborgs facebookside kan man læse mere om gåture, petanque og andre aktiviteter.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk