18. november 2018
Pensionsopsparingen voksede betragteligt for PensionDanmarks medlemmer i Region Sjælland i 2017. Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Pensionsopsparingen voksede betragteligt for PensionDanmarks medlemmer i Region Sjælland i 2017. Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pensionsopsparingen vokser hastigt i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionsopsparingen vokser hastigt i Kalundborg
Kalundborg - 13. februar 2018 kl. 18:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

110.374 kroner mere ind på pensionsopsparingen til at leve for, når arbejdslivet er slut. Det kunne medlemmer hos PensionDanmark bosat i Kalundborg Kommune glæde sig over i 2017. Beregningen er foretaget på et gennemsnitligt kernemedlem på 40-50 år.

Sammenlagt har PensionDanmarks næsten 115.000 medlemmer fra Region Sjælland fået 5,3 milliarder kroner ind på deres opsparinger i 2017.

- Pensionsopsparing kan måske virke som en fjern bekymring for alle dem, der forhåbentlig har mange gode år tilbage i arbejdstøjet. Men forhåbentlig kan de store afkast få flere borgere i Kalundborg Kommune til at interessere sig for opsparingen og huske at udnytte den medfølgende sundhedsordning, som kan have stor betydning for livskvaliteten både under og efter arbejdslivet, siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

Gode afkast på investeringer i bl.a. aktier, ejendomme og grøn energi bidrog mest til sjællændernes pensionsopsparing med 3,2 milliarder kroner, mens de resterende 2,1 milliarder kommer fra medlemmernes egne indbetalinger.

710.000 medlemmer har pensionsordning i PensionDanmark gennem overenskomst mellem medlemmernes fagforbund og deres arbejdsgiver. Medlemmerne fordeler sig over 11 fagforbund, der blandt andet repræsenterer faglærte og ufaglærte håndværkere, rengøringsassistenter, frisører, mejerister, anlægsgartnere og ansatte i hotel- og restaurationsbranchen.

Alle danskere kan få overblik over deres pensionsordning ved at logge ind på pensionsinfo.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk