18. september 2020
Formand for Stafet for Livet, Ole Lauritzen, modtager beløbet fra fødselsdagsløbet på Nytorv af Christian Lind, formand for Nytorv Shoppingcenter samt Lone Kjærulff, kasserer i 5 Tårns Motion. 

Foto: Erik Johnsen
Formand for Stafet for Livet, Ole Lauritzen, modtager beløbet fra fødselsdagsløbet på Nytorv af Christian Lind, formand for Nytorv Shoppingcenter samt Lone Kjærulff, kasserer i 5 Tårns Motion. Foto: Erik Johnsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Penge fra Nytorv-løb til Stafet for Livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Penge fra Nytorv-løb til Stafet for Livet
Kalundborg - 14. september 2019 kl. 09:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I juni blev der afviklet Stafet for Livet i Kalundborg for at skaffe penge til kampen mod kræft. 600 personer deltog - og heraf var der 42, som havde eller havde haft kræft.

Arrangementet gav et meget flot overskud på 171.000 kroner i forhold til et overkud på 135.800 kr. året før.

Nu har Stafet for Livet netop modtaget 3740 kroner. Beløbet blev samlet ind i forbindelse med fejringen af Nytorvs fødselsdag, hvor 5 Tårns Motion havde arrangeret et løb på torvet - et løb med forhindringer, der henvendte sig til både voksne og børn.

- Det var en klar succes, som vi gerne gentager næste år, når Nytorv skal fejre 14 års fødselsdag, siger Christian Lind, formand for Nytorv Shoppingcenter.

Stafet for Livet bliver også afviklet næste år - nemlig den 16. og 17. maj, og igen i Munkesøen.

- Nu har vi fået penge i kassen. Allerede inden løbet sættes i gang i maj. Det synes jeg er en fin måde at begynde arrangementet på i 2020, siger Ole Lauritzen, formand for Stafet for Livet i Kalundborg.

Både han og Kræftens Bekæmpelse er meget tilfredse med de indsamlede beløb i Kalundborg. 10 pct. af beløbet fra Stafet for Livet tilfalder den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk