26. marts 2019
Grundlæggende ønsker arbejdsgruppen linjeføringen af vejen ændret. I stedet for at munde ud i Hestehavebakken (rød streg), ønsker man, at vejen skal løbe ud i Nyrupvej (grøn streg).
Grundlæggende ønsker arbejdsgruppen linjeføringen af vejen ændret. I stedet for at munde ud i Hestehavebakken (rød streg), ønsker man, at vejen skal løbe ud i Nyrupvej (grøn streg).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Partiformænd til møde om kritiseret Raklev-vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partiformænd til møde om kritiseret Raklev-vej
Kalundborg - 16. november 2018 kl. 12:01
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdsgruppen omkring lokal vejføring i Raklev havde torsdag eftermiddag inviteret de tre lokale partiformænd borgmester Martin Damm (V), viceborgmester Peter Jacobsen (DF) og Ole Glahn (R) til dialogmøde i Raklev. Anledningen var et debat­indlæg, de tre politikere havde i avisen den 8. november, hvor temaet blandt andet var trafiksikkerhed.

- Vi kunne godt tænke os at finde ud af, hvorfor man vil lave den her vej på den planlagte måde, når man siger man vil investere i trafiksikkerhed. Vi undrer os, forklarer Bodil Therkelsen fra arbejdsgruppen om årsagen til invitationen til politikerne.

Hun synes, det var et godt møde og følte, at politikerne var lydhøre.

- Der var en god tone fra tre veloplagte kommunalpolitikere. Vi havde en uformel, god drøftelse af vejen og scenarier omkring den, siger Bodil Therkelsen.

Også Martin Damm mener, at det var et konstruktivt møde. Men da beslutningen om at etablere vejen blev taget i 2016, og den i øjeblikket er i udbud, er dialogen desværre kommet for sent i gang, siger han.

- Det var et godt møde, men det er svært, fordi det er så langt fremme. Vi skulle have haft den her snak for to og et halvt år siden. Men de har nogle gode pointer, blandt andet omkring udkørselsforhold, som man eksempelvis kunne se på, siger borgmesteren.

Arbejdsgruppen vil på tirsdag troppe op på Martin Damms kontor og aflevere indsamlede underskrifter mod linjeføringen af vejen, der skal løbe fra Klosterparkvej til Raklev. De er nået op på over 1000 underskrifter.

- Vi er ikke imod, at der kommer veje i vores område. Vi er bare for trafiksikkerhed, siger Bodil Therkelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk