26. januar 2020
Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus skal finde det rigtige leje for, hvor mange koncerter, shows, foredrag og forestillinger der er marked for. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus skal finde det rigtige leje for, hvor mange koncerter, shows, foredrag og forestillinger der er marked for. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt spillested for ivrig med booking i september

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt spillested for ivrig med booking i september
Kalundborg - 16. september 2019 kl. 05:58
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Morten Nystrup, indehaver af Postgaarden - Kalundborg Event- og Musikhus, erkender, at han har været for ivrig efter at markere det nye spillested med koncerter i september, selvom september traditionelt er en svær måned at få koncertgængere til huse.

På grund af svagt billetforsalg til koncerter med Thomas Buttenschøn og Innocent Blood, har Morten Nystrup og hans hustru, medindehaver Trine Nystrup, tilbudt gratis adgang for at fylde salen og gøre opmærksom på det nye spillested.

- Som gammel værtshusholder ved jeg udmærket, at september er en umulig måned, og man skal holde sig fra at arrangere koncerter dér. Folk har brugt deres penge på sommerferie, byfest og Kalundborg Rock'er. Men jeg ville jo gerne vise, hvad vores nye sted kan og vil. Jeg blev nok lidt ivrig, siger Morten Nystrup.

Det betyder dog ikke, at parret giver op i forhold til at arrangere koncerter.

- Vi lægger os ikke ned. Nu skal vi lige i gang, og det tager sin tid. Vi synes, vi har en fantastisk god sal, hvor vi også rigtigt gerne vil lave koncerter, foredrag, comedy og teater, udover at den allerede bruges flittigt til konfirmationer, runde fødselsdage, bryllupper og sølv- og guldbryllupper.

- Vi skal finde det rigtige leje og finde samarbejdspartnere, som for eksempel LOF og jazzklubben, som kommer med deres arrangementer. Og så er der også bare nogle navne, der trækker ekstra, for eksempel foredraget med Preben Elkjær til marts, siger Morten Nystrup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk