21. november 2017
Vinbonden, Tom Christensen, bød velkommen til en gourmetaften, hvor de mange gæster fik en kulinarisk oplevelse - og hvor rygterne om en fantastisk 2016-vinsæson holder stik. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Vinbonden, Tom Christensen, bød velkommen til en gourmetaften, hvor de mange gæster fik en kulinarisk oplevelse - og hvor rygterne om en fantastisk 2016-vinsæson holder stik. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye venner på Røsnæs leverede en oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye venner på Røsnæs leverede en oplevelse
Kalundborg - 14. april 2017 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var asiatiske toner og nordisk madfilosofi, men ellers var det lige så hjemmegjort lokalt, som det var formidabelt, da Restaurant Røsnæs Strandhotel skærtorsdag gav et fuldt hus, 80 gæster og Dyrehøjs faste stab af medarbejdere en kulinatisk oplevelse. Åstedet var Dyrehøjs fine og hyggelige rammer, og værterne leverede naturligvis aftenens vine.

10 i alt, de fleste fra 2016, fordelt over fem retter.

- Det er dejligt, at vi får lov at vise, hvad vi kan lokalt, når vi arbejder sammen. Og det er dejligt, at så mange mennesker har lyst til at tage del i samarbejdet, sagde vinbonden Tom Christensen i sin velkomst.

Det blev en gourmetaften ud over det sædvanlige. Dyrehøjs vinmager, Zachery Brierley, præsenterede på bedste og oftest underfundige vis de forskellige vine og fortalte vinenes - og sin egen historie tilbage til New Zealand, hvor Zach, som han kaldes i daglig tale, kommer fra.

Kokkene Jacob og Nicolaj - »vi har ingen efternavne!« - præsenterede aftenens menu, der omfattede Tapioka chips, rokkevinge, kulmule, svinenakkefilet og rødgrød på rabarber med hvid chokolade og dobbelt (!) fløde.

Som mange gæster sagde: - Det kan ikke blive meget bedre.

Søskendeparret Betina Newberry og Tom Christensen på Dyrehøj vender givet tilbage med nye popup-restaurantsdage. De har prøvet det før - og det er en ubetinget succes hver gang.

BR

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk