21. oktober 2019
Nicolaj Birger Sørensen vil profilere SuperBrugsen i Ubby som førende inden for frugt og grønt, slagter og delikatesse, vin og bagerbrød. Foto: Jørn Nymand
Nicolaj Birger Sørensen vil profilere SuperBrugsen i Ubby som førende inden for frugt og grønt, slagter og delikatesse, vin og bagerbrød. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny uddeler i Ubby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny uddeler i Ubby
Kalundborg - 25. juni 2019 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SuperBrugsen i Ubby får ny uddeler 1. juli, når Nicolaj Birger Sørensen overtager opgaven efter Frank Pedersen, som stoppede 30. april efter at have fået job i en større og nyere SuperBrugs.

- Alle har været glade for Frank Pedersen, som har udviklet SuperBrugsen meget i de syv år, vi havde glæden af ham som uddeler. Heldigvis har bestyrelsen fundet en værdig afløser for Frank, nemlig Nicolaj Birger Sørensen, som trækker i arbejdstøjet mandag den 1. juli, oplyser Ole Eg Pedersen fra brugsens bestyrelse.

Nicolaj Birger Sørensen kommer fra en stilling som uddeler i Dagli'Brugsen Refsnæs.

- Nicolaj er »Brugsmand« om nogen. Hans far er også i branchen, så Nicolaj er vokset op i Brugsmiljøet og derfor bekendt med sjælen i Brugsen.

- Han brænder for at drive og udvikle vores Brugs i tæt kontakt med kunderne, og Nicolaj lægger vægt på den lokale forankring, som kommer til udtryk gennem samarbejde med de lokale foreninger, siger Ole Eg Pedersen.

Fredag den 12. juli fra kl. 14 holder bestyrelsen en velkomstreception, hvor alle er velkomne til at komme og byde den nye uddeler velkommen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk