31. oktober 2020
De lokale børn i Gørlev, DDS-spejderne i Gørlev og de grønne pigespejdere i Kr. Helsinge og Gørlev lavede i fællesskab et bål på 7,5 meter. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De lokale børn i Gørlev, DDS-spejderne i Gørlev og de grønne pigespejdere i Kr. Helsinge og Gørlev lavede i fællesskab et bål på 7,5 meter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rekordbog med to lokale bidrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rekordbog med to lokale bidrag
Kalundborg - 29. september 2020 kl. 18:12

Børnene har igen i år kastet sig ud i skøre, vilde og fantasifulde rekordforsøg. I årets udgave af Børnenes Rekordbog har mange af børnene udført rekorder derhjemme, og det har givet helt nye rekord-idéer.

Eksempelvis har 810 børn skrevet sig i Børnenes Rekordbog som flest forfattere til digital bog.

Som Børnenes Rekordbogs motto lyder: Kun fantasien sætter grænser.

Året rekordbog er fyldt med hele 300 nye rekorder, udført af fantasifulde børn, der alle har det til fælles, at de kan noget helt særligt.

- Det overordnede formål med bogen var og er at skabe en vi-følelse.

- Konkurrenceelementet er ikke det vigtigste. Det er samarbejdet, der er i højsædet. Både børn og voksne oplever gang på gang, at et samarbejde om en rekord giver gode, kammeratlige relationer, knytter tætte bånd og skaber en fælles oplevelse, siger bogens redaktør, Mikael Brøgger.

I bogen kan man blandt meget andet læse om to rekorder, der blev gennemført ved et offentligt arrangement med Gørlev Bibliotek, de lokale spejdergrupper og foreninger. De lokale børn i Gørlev, DDS-spejderne i Gørlev og de grønne pigespejdere i Kr. Helsinge og Gørlev lavede i fællesskab et bål på 7,5 meter. Bålet bredte sig, og til sidst var bålets længde på 7,5 meter, og det blev holdt i gang i tidsrummet kl. 10-14. Det var en regnfuld og kold dag, så der var stor aktivitet med at holde gang i ilden.

Den anden lokale rekord blev også sat ved biblioteket. Her deltog 81 børn i alderen 0-17 år i det længste, fælles bogkast. I alt 1.020 meter bogkast med kasserede bøger blev det til.

Mange af bogens rekordforsøg kan i øvrigt ses på på rekordbogens YouTube-kanal.

ur

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk