23. maj 2019
Mette Thrane, indehaver af Gørlev Legetøj, åbner legetøjsbutik i Kordilgade i Kalundborg. Thranes Legetøj bliver navnet. Foto: Mie Neel
Mette Thrane, indehaver af Gørlev Legetøj, åbner legetøjsbutik i Kordilgade i Kalundborg. Thranes Legetøj bliver navnet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny legetøjsbutik åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny legetøjsbutik åbner
Kalundborg - 17. januar 2019 kl. 20:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn og barnlige sjæle behøves ikke længere at være kede at lukningen af Fætter BR i Kordilgade i Kalundborg. Legetøjsbutikken får snart en afløser.

Det er Mette Thrane fra Gørlev, som har drevet Gørlev Legetøj på Algade 23 siden 2005, der oplyser via Facebook, at hun åbner en legetøjsbutik på Kordilgade i Kalundborg 28. februar.

Thranes Legetøj bliver navnet på den nye legetøjsbutik.

»Jeg kan hermed offentliggøre, at jeg udvider min forretning med endnu en butik. Denne gang i Kalundborg. Vi åbner for første gang den 28. februar vores nye butik Thranes Legetøj i Kordilgade. Vi glæder os meget til at slå dørene op for nye som gamle kunder i vores nye omgivelser. Kig forbi og se vores flotte nye butik«, skriver Mette Thrane på Facebook.

Nyheden om den nye legetøjsbutik i Kalundborg kommer samme dag, som det kom frem, at Salling Group overtager Fætter BR-navnet, men ikke de fysiske butikker.

Hjælper kunderne

Mette Thrane driver også postbutik i legetøjsbutikken i Gørlev, og hun viste i 2017, at hun er villig til at gå langt for at hjælpe sine trofaste kunder. Hun optog et lån i form af en kassekredit på 100.000 kr. for at sikre, at de trofaste kunder fortsat kunne betale girokort i hendes postbutik. Hun var nødt til at skifte pengeinstitut for at få kassekreditten på 100.000 kroner.

I februar sidste år blev Mette Thrane kåret som årets erhvervsmand m/k i Gørlev på generalforsamlingen i Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn.

Det var anden gang, Mette Thrane bliver hædret. Første gang var i 2015, hvor hun modtog Venstres Initiativpris.

I begrundelsen for hæderen lød det bl.a.: - Butikken er i dag samlingspunkt for salg af legetøj, børnetøj, indlevering af rensetøj, pakkepost - og ikke mindst postbutik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk