20. februar 2020
Nordic Medicare-patienter kommer fremover til at høre under Anne Rønnow. Personalesammensætningen på klinikkerne i Kalundborg og Gørlev forbliver dog uændret. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
Nordic Medicare-patienter kommer fremover til at høre under Anne Rønnow. Personalesammensætningen på klinikkerne i Kalundborg og Gørlev forbliver dog uændret. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ejer af Nordic Medicare-klinikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ejer af Nordic Medicare-klinikker
Opdateret 24. januar 2020 kl. 08:02
Kalundborg - 24. januar 2020 kl. 06:29
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 1. februar overgår samtlige patienter hos Nordic Medicare i Gørlev samt halvdelen af patienterne hos Nordic Medicare i Kalundborg til at høre under praktiserende læge Anne Rønnov. Hun har nemlig overtaget to ud af tre af Nordic Medicares ydernumre i Kalundborg Kommune.

- Region Sjælland kan opsige kontrakten med os med tre måneders varsel. Det er det, der er sket. Det er vilkårene, siger Niels H. Riewertz Eriksen, der er sundhedsfaglig direktør hos Nordic Medicare.

I praksis kommer patienterne dog ikke til at mærke forskel, da personalet, både lægerne og de øvrige ansatte, fortsætter i begge klinikker. Anne Rønnov bliver således ejer, mens Nordic Medicare hjælper hende med driften, oplyser Niels H. Riewertz Eriksen.

Sn.dk har været i kontakt med Anne Rønnov, men hun har ikke ønsket at udtale sig. Navnene på de to klinikker under Anne Rønnov bliver Almen Lægeklinik Gørlev og Almen Lægeklinik Kalundborg.

Nordic Medicare kom til Kalundborg i maj 2017 og til Gørlev december samme år. Sidste sommer overtog virksomheden Rørby-lægen Niels Hansens ydernummer, da denne gik på pension. Det betød, at Niels Hansens patienter siden 1. juli har måtte tage til Nordic Medicares klinik på Bredgade i Kalundborg, når de skulle til lægen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk