4. august 2020
Cafe Finurlig skifter navn og koncept. Med det nye navn ReLiving er der fokus på design af egne lamper - mens Cafenurlig serverer kaffe & kage.
gallery icon

Se billedserie

Cafe Finurlig skifter navn og koncept. Med det nye navn ReLiving er der fokus på design af egne lamper - mens Cafenurlig serverer kaffe & kage.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny café i interiørbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny café i interiørbutik
Opdateret 08. juli 2020 kl. 13:31
Kalundborg - 07. juli 2020 kl. 16:08
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter godt et års pause er redesign-butikken Finurlig genopstået i Kalundborg. Men ikke helt i samme form, som da butikken havde adresse på Kordilgade. Butikken, der ejes af Kelly Sandberg, har fået nyt navn og ny adresse. Tirsdag blev lokalerne åbnet for publikum og kunder på den nye adresse på Strandstræde 2, i kælderen under Grand, under det nye navn ReLiving.

Og selv om Kelly Sandberg fortsat fokuserer på lamper, interiør og design, så er der flere nyskabelser i de nye lokaler. Mest synligt er cafeen Cafénurlig, hvor man kan få te, kaffe og kager. Håbet er, at ReLiving bliver et alternativt supplement til aktiviteterne i Havneparken.

- Vi har dobbelt så meget plads nu, og derfor har vi nu et langt større værksted. Og meget mere plads at udstille på, fortæller Kelly Sandberg, der også har sørget for en lift, så kørestolsbrugere har adgang.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk