28. februar 2020
Ditte Julie Rosendahl-Kaa og Hildi Petersen glæder sig til at præsentere deres fælles børnetøjsbutik - »Gliimt« - fredag den 27. september. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Ditte Julie Rosendahl-Kaa og Hildi Petersen glæder sig til at præsentere deres fælles børnetøjsbutik - »Gliimt« - fredag den 27. september. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny børnetøjsbutik med masser af »Gliimt« i øjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny børnetøjsbutik med masser af »Gliimt« i øjet
Kalundborg - 19. august 2019 kl. 14:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu får Kordilgade en specialbutik for børnetøj. Den ligger i nummer 34 og har første åbningsdag fredag den 27. september.

Det er Ditte Julie Rosendahl-Kaa og Hildi Petersen, der begge arbejder hos Bahne, som tager springet og bliver selvstændige.

Ditte Julie Rosendahl-Kaa har gået og puslet med tanken og drømt om børnetøjsbutikken igennem længere tid, og hun har også prikket til Hildi Petersen adskillige gange for at få hende med på idéen. Til sidst var de enige: »Nu gør vi det«.

Humøret og optimismen er i top hos det nye forretningspar, så det er et oplagt navn, de har valgt til butikken: »Gliimt«. Der er nemlig masser af glimt i øjet hos de to forretningsindehavere, som ser frem til åbningsdagen.

De er begge 31 år og har hver to børn. Lige nu er der rygende travlt med både at passe jobbet hos Bahne, møder med leverandører, indretning af den 150 kvadratmeter store butik og mange andre praktiske ting, der skal på plads inden åbningen. Fridage, aftener og weekenderne bliver brugt i den kommende børnetøjsbutik.

De får stor hjælp af deres mænd, der giver en nødvendig hånd med ved indretningen, som de to forretningsindehavere selv har udtænkt.

Der bliver indrettet et børnehjørne, ligesom prøverummene bliver så store, at både barn og forældre kan være der.

I »Gliimt« bliver børnetøjet, der kommer på hylderne, bl.a. af mærkerne mærkerne Name it, Petit By Sofie Schnoor og Weed.

Målgruppen er børn fra 0 til 14 år, men primært fra 0-10 år, hvor det største udvalg vil være. Så vil man senere se, om der er behov for et større udvalg til de store børn.

- Vi får desuden et udvalg af cremer til børn af mærket »Lille Kanin« samt lidt tilbehør til babyer og lidt større børn.

Butikslokalet har tidligere har huset TDC-butikken og senest en butik med brugskunst og restaurerede møbler.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk