25. september 2021
Der er rigeligt med kvadratmeter til at sidde spredt i Amfi Vest­sjælland - her foto fra 2019 - så man kan roligt købe billet til koncerten med Bo Evers Band.Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Der er rigeligt med kvadratmeter til at sidde spredt i Amfi Vest­sjælland - her foto fra 2019 - så man kan roligt købe billet til koncerten med Bo Evers Band.Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal vi bare i gang: Amfi-scene genåbner med finurlig hitmager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal vi bare i gang: Amfi-scene genåbner med finurlig hitmager
Kalundborg - 15. maj 2021 kl. 19:24
Af Stefan Andreasen

Amfi Vestsjælland - udendørs-scenen i Bregninge ved Kalundborg - holder lørdag den 22. maj den første openair-koncert efter nedlukningen; den finurligt orddrejende rock-trubadur Bo Evers kommer med sit band, og det er i det hele taget den første mulighed for at komme til udendørs-koncert i Kalundborg-området, efter at der er blevet genåbnet.

Fordi der er tale om en sid-ned-koncert, og amfi-scenen betragtes som en udendørs koncertsal, må der være helt op til 500 publikummer, bare de er klar til at vise coronapas eller negative test og sidder med et meters afstand på pladserne.

Foreløbig er der dog meget langt op til de 500, fortæller Morten Kyst, formand for Kulturforeningen Amfi Vestsjælland.

Formentlig drilles billetsalget af det våde, kølige maj-vejr og af en generel forsigtighed med at vove sig ud og høre musik.

Formanden håber, at der i den kommende uge kommer gang i billetsalget.

- Vi tænkte bare, at nu ville vi godt i gang med sæsonen, når vi har fået muligheden efter at have været lukket ned siden august 2019 - næsten to år.

- Det føles dejligt at være i gang igen - også hvis vi skulle indkassere et underskud på den første koncert, siger formanden.

Foreningen er dækket ind gennem en partnerskabsaftale med Kalundborg Kommune, så den kan tåle at køre med underskud til koncerter.

Bo Evers er kendt fra radioen, hvor han med underfundige rim og skæve tekster har været et forfriskende pust, blandt andet i hittet »Fred«, men også numre som »Barry White« og »Hver Anden Weekend«.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk