17. januar 2021
Michel van der Linden, direktør ved Kalundborg Kommune, oplyser, at nedrivningsarbejdet snart er færdigt. Foto: Kalundborg Kommune
gallery icon

Se billedserie

Michel van der Linden, direktør ved Kalundborg Kommune, oplyser, at nedrivningsarbejdet snart er færdigt. Foto: Kalundborg Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedrivning for 6,6 mio. kr. er snart færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedrivning for 6,6 mio. kr. er snart færdig
Kalundborg - 12. januar 2021 kl. 12:00
Af Eva Lyng Johansen

Nu nærmer nedrivningsarbejdet ved den tidligere Ulshøjskole på Skovbrynet 51 i Kalundborg sin afslutning.

Efter både SFO'en tilknyttet Skolen på Herredsåsen og ungdomsskolen fraflyttede bygningen, kunne nedrivningsarbejdet, som i alt koster 6,4 millioner kroner, gå i gang.

- Det tager ikke lang tid før nedrivningen er færdig. Så skal jordarbejdet laves og der skal plantes græs, siger Michel van der Linden, direktør i Kalundborg Kommune.

Ungdomsskolen er sammen med Sprogcentret i Kalundborg flyttet ind i det tidligere 10. klassescenter lige ved siden af, som er blevet ombygget og sat i stand for 2,2 millioner kroner. SFO'en er rykket hen til Skolen på Herredsåsen, og her har man fået penge til at opgradere legepladsen med en multibane blandt andet.

Den Kommunale Tandpleje, som ligger i forbindelse med de nedrevne bygninger, skal blive stående, men det har været drøftet politisk om Tandplejen skulle flyttes, men foreløbig skal den blive. Denne bygning har heller ikke et højt indhold af PCB, som de nu nedrevne bygninger ifølge Michel van der Linden. Facaden hos Tandplejen skal dog renoveres og tilpasses.

Garage og pergolaer er også revet ned, og så skal området ellers efterlades klar til den videre forskønnelse af området ved Skovbrynet 51.

Ombygningen af det tidligere 10. klassecenter har omfattet indvendige tilpasninger blandt andet i form af nye skillevægge, opdatering af køkkenfaciliteter og gulve. Derudover bliver der bedre gennemgangsmuligheder mellem de to hovedbygninger. Mellemgangen giver bedre mulighed for at bruge hinandens faciliteter, eksempelvis kan Musisk Skole bruge Ungdomsskolens caféområde ved koncerter.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk