30. maj 2020
Lars Kaster Jørgensen kan fra sin baghave skimte skorstenen fra Kalundborg Bioenergi, der ligger på Asnæsvej 14a. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Lars Kaster Jørgensen kan fra sin baghave skimte skorstenen fra Kalundborg Bioenergi, der ligger på Asnæsvej 14a. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboglæde over politianmeldelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboglæde over politianmeldelse
Kalundborg - 05. april 2019 kl. 10:54
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vækker glæde hos Lars Kaster Jørgensen, at medlemmerne af teknik- og miljøudvalget i Kalundborg Kommunen nu har bedt den kommunale administration politianmelde biogasanlægget Kalundborg Bioenergi på Asnæsvej. Han har som beboer på Lerchenborgvej ført an i klagerne over anlægget, og skrevet mails til kommune og Kalundborg Bioenergi på vegne af godt 100 borgere.

arrow Læs også: Kommunen: Arbejder på biogasanmeldelse

- Det lyder da dejligt. Så har de forstået vores budskab. Endelig bliver vi taget seriøst, siger han, da Nordvestnyt fanger ham her til morgen og fortæller ham nyheden.

Lars Kaster Jørgensen frygter dog lidt, at kommunen vil være for uklar i dens beskrivelse af problemerne.

- Jeg kan være lidt bange for, at man skriver en for overfladisk politianmeldelse, så politiet siger: Den kan vi ikke bruge til noget. Det er for smal en sag, siger han og fortsætter:

- Jeg kunne frygte, at kommunen skriver, at det lugter en gang imellem, siger han og henviser til dagsordenen for torsdagens møde i teknik- og miljøudvalget.

Her skriver kommunen blandt andet i sit oplæg til politikerne, at »det er administrationens vurdering, at hændelserne generelt er af kort varighed, og at hændelserne er blevet færre«.

- Jeg undrer mig over, at kommunen er fræk nok til at formulere det på den måde, når man tænker på antallet af klager, den har modtaget. Jeg ville skrive, at det lugter konstant i større eller mindre grad alt efter vindretningen, siger Lars Kaster Jørgensen.

arrow Nu vil politikere politianmelde biogas-anlæg
05. april 2019 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:51
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk