21. juni 2021
Styregruppen bag Kalundborg Rock'er har skaffet sig 14 dages ekstra arbejdstid ved at udskyde beslutningen om afviklingen af festivalen.
Styregruppen bag Kalundborg Rock'er har skaffet sig 14 dages ekstra arbejdstid ved at udskyde beslutningen om afviklingen af festivalen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikfestival udsætter skæbnedagen i to uger: Vil have svar fra myndigheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikfestival udsætter skæbnedagen i to uger: Vil have svar fra myndigheder
Kalundborg - 05. maj 2021 kl. 19:01
Af Stefan Andreasen

Festival eller ikke festival - det er spørgsmålet i Kalundborg.

Mens landets øvrige musikfestivaler har valgt at aflyse på stribe i kølvandet på de nye restriktioner for store forsamlinger, valgte styregruppen bag Kalundborg Rock'er onsdag at udskyde beslutningen to uger for at skaffe sig flere informationer om mulighederne for at holde en form for festival.

- Vi vil undersøge, om det kan lade sig gøre at skabe en festival under de givne forudsætninger, og her mangler vi nogle konkrete og mere detaljerede oplysninger om de nye retningslinjer fra myndighederne, og nogle beregninger på, hvad det så vil koste for os, siger festival-talsmand Johnny Elmelund.

Festivalen overvejer - som én af landets første festivaler - at afprøve modellen med at 5000 mennesker må samles, hvis de opholder sig i sektioner med 500 i hver.

Sektionerne skal adskilles med hegn, og de skal have egen ind- og udgang, egne toiletter, mad- og ølboder.

- Vi har lyst til at arbejde videre med festivalen. Vi trænger til at komme i gang, og det kunne være fedt, hvis vi kan gennemføre en festival - som en af de eneste i landet - og som peger frem mod et meget bedre festival-år 2022, siger Bo Jensen fra styregruppen.

- Men det kræver, at vi blandt andet får svar fra myndighederne på, hvor højt hegnet mellem sektionerne skal være; og hvem der har ansvaret for publikum, når de af den ene eller anden grund forlader deres sektion.

- Vi kan jo ikke bare bure dem inde i 12 timer, siger Bo Jensen fra styregruppen, der har en stribe spørgsmål til myndighederne, som nu søges besvaret.

- Vi er optimister, men vi er ikke jubel-optimister. Vi skal kunne håndtere det her sundhedsmæssigt forsvarligt, og vi skal kunne klare det økonomisk, siger Johnny Elmelund.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk