19. december 2018
Kok Malene Lillevang og Morten Weise foran bygningen med de køkkenfaciliteter, som man nu lejer sig ind i.  Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Kok Malene Lillevang og Morten Weise foran bygningen med de køkkenfaciliteter, som man nu lejer sig ind i. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mortens Delikatessekøkken i Brokkebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mortens Delikatessekøkken i Brokkebjerg
Kalundborg - 18. marts 2018 kl. 10:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efterspørgslen efter den mad, der bliver fremstillet i køkkenfaciliteterne hos Shell på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg, er nu vokset så meget, at medarbejderne ikke længere har den nødvendige plads.

Det har indehaver Morten Weise naturligvis taget konsekvensen af, og han gik på udkig efter andre muligheder.

- Dem fandt jeg på Lerchenfeldvej 260, hvor der tidligere er blevet lavet mad. Jeg har lejet mig ind, og i denne uge begynder vi produktionen af vores mad her på adressen, fortæller Morten Weise.

Han kalder sit nye sted for »Mortens Delikatessekøkken«, og det er kok Malene Lillevang, der flytter med ud på den nye adresse sammen med de to øvrige medarbejdere fra køkkenet hos Shell.

Kunderne hos Shell kommer ikke til at mærke nogen forskel på om maden bliver produceret det ene eller det andet sted, pointerer Morten Weise.

Men nu er der mulighed for at kunne betjene endnu flere kunder, og kundeskaren er voksende.

Morten Weises køkkenmedarbejdere leverer dagligt frokost til en række virksomheder, til medarbejdere på Kalundborgs rådhus på Holbækvej, til foreløbig tre skoler samt til receptioner, fester og højtider som den kommende påske. Kundeskaren vokser og vosker, og nu har man bedre mulighed for at kunne følge med.

- Ja, forældrene slipper for at smørre madpakker. De kan via vores app deli2go gå ind aftenen før og bestille nøjagtigt det, som deres børn skal have næste dag til frokost på skolen. Og jo, der er bestemt også sund mad - pastasalat med kylling, det er nemlig med fuldkornspasta, fortæller Morten Weise.

Han har også planer om at sælge morgenbrød til de mange sommerhusgæster, der de kommende uger kommer til området.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk