21. januar 2019
Dansktop-sanger Richard Ragnvald lægger vejen forbi Medborgerhuset i Kalundborg på tirsdag, når Støtteforeningen Medborgerhusets Venner kan fejre 10 års fødselsdag. Foto: Hans Jørgen Johansen
Dansktop-sanger Richard Ragnvald lægger vejen forbi Medborgerhuset i Kalundborg på tirsdag, når Støtteforeningen Medborgerhusets Venner kan fejre 10 års fødselsdag. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medborgerhusets Venner holder fødselsdagsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medborgerhusets Venner holder fødselsdagsfest
Kalundborg - 20. august 2018 kl. 14:44
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På tirsdag den 28. august fejrer støtteforeningen Medborgerhusets Venner sin 10 års fødselsdag.

I de ti år foreningen har eksisteret, har den ydet gode bidrag til, at en lang række medborgere har fået opmuntring, oplevelser eller støtte i en ellers svær hverdag.

Det er sket ved en række arrangementer i og udenfor Medborgerhuset i Kalundborg.

Fødselsdagen skal naturligvis fejres, og det sker for husets brugere på selve dagen - den 28. august -i et telt ved Medborgerhuset.

Her vil der til middag være fællesspisning, og derefter er der underholdning ved musiker Richard Ragnvald og afsluttende musik og »asfaltbal«.

Deltagelsen er gratis, men der skal hentes en adgangsbillet i Medborgerhuset. Der vil kunne købes sodavand, kaffe, te og kage i teltet.

Dagen før - den 27. august - inviterer Støtteforeningen repræsentanter for alle samarbejdspartnere til en fødselsdagsreception i Medborghuset fra klokken 14.30 til 16.00.

Her byder de på et traktement bestående af kaffe og te og Medborgerhusets version af det sønderjyske kaffebord.

Der en i tidens løb blevet arrangeret en mangfoldighed af ture, som brugerne har haft gavn af.

Alene i år er der blandt andet arrangeret ture til Zoologisk Have, Knuthenborg, Blå Flag i Havnsø og senest til Olsen Banden-museet på Nordisk Film. Gennem årene har mange borgere også været på ferieture i ind- og udland. I år har en gruppe sejlet på de engelske floder, mens en anden gruppe under et besøg i Normandiet havde lejlighed til at spise på Michelin-restaurant. Sidste år gik turen til Småland og besøg på High Chaparel.

Hjemme i Medborgerhuset arrangeres der ting såsom Matadorquiz, pandekage-dag, fremvisning af billeder fra turene og meget andet. I byfestugen afholdes der loppetorv, og til jul kommer Medborgerhuset virkelig til sin ret. Her er der julefrokost, julebanko, rafling og ikke mindst den traditionsrige juleaften, som søges af op mod 90 borgere.

Her serveres der traditionel julemad og uddeles gaver til alle - ofte fremstillet frivillige i Støtteforeningen.

- Støtteforeningen har gennem årene haft stor bevågenhed hos byens handlende, erhvervsliv og organisationer. Deres øknomiske støtte har gjort de mange aktiviteter mulige, lyder det fra Støtteforeningens formand Kaj Buch Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk