12. december 2017
Et af de unge badminton­talenter på Gørlev Idrætsefterskole, Ida Gomez, træner med bold­maskinen, som skyder bolde ud i alle retninger. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Et af de unge badminton­talenter på Gørlev Idrætsefterskole, Ida Gomez, træner med bold­maskinen, som skyder bolde ud i alle retninger. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maskine skal udvikle nye talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskine skal udvikle nye talenter
Kalundborg - 12. oktober 2017 kl. 18:24
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikke mange skoler i Danmark har skabt et så avanceret træningscenter til sine badmintontalenter som Gørlev Idrætsefterskole. En investering på cirka 75.000 kroner, finansieret af to pengeinstitutters fonde, er fundamentet for projektet, hvor skolen også inddrager to baner i Gørlev-hallen for at få plads til alle.

Som to af skolens dygtige lærere, Egan Stevelt og Emil Staack, sidstnævnte er både sportschef og elitetræner i ligaklubben Team Skælskør-­ Slagelse - udtrykker det:

- Vi har naturligvis en forventning om, at skolens nye værktøjer med de udviklingsmuligheder, de gemmer på, vil øge tilgangen til en i forvejen populær sport på skolen.

Forhistorien er, at Gørlev Idrætsefterskole i efteråret 2016 søgte flere fonde om midler til at kickstarte en gammel drøm om at kunne tilbyde elever på badmintonlinjen nogle rammer, der åbner nogle nye muligheder i den daglige træning.

Badmintonlinjen på Gørlev Idrætsefterskole er en del af linjeudbuddet på skolen, som blev startet i 1987. Der er i dag 30 badmintonspillere på linjen, og alle går i 10. klasse.

Læs meget mere i dagens Nordvestnyt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk