25. juni 2019
Det er ikke første gang, de ansatte på Jobcentret på Torvet i Kalundborg har følt sig truet af den 51-årige mand. Foto: Eva Lyng Johansen
Det er ikke første gang, de ansatte på Jobcentret på Torvet i Kalundborg har følt sig truet af den 51-årige mand. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand truede gentagne gange ansatte på jobcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand truede gentagne gange ansatte på jobcenter
Opdateret 23. januar 2019 kl. 12:11
Kalundborg - 23. januar 2019 kl. 10:49
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag formiddag modtog politiet en anmeldelse fra Kalundborg Kommune om, at en borger nu gentagne gange havde indtalt utallige trusler mod navngivne medarbejdere på en telefonsvarer, så medarbejderne var kraftigt påvirket af de verbale trusler.

arrow Læs også: Mand faldt i havn: Kvinde reddede ham

Kommunen havde endvidere taget sine forholdsregler med en vagt foran Jobcentret på Torvet i Kalundborg, såfremt den mistænkte måtte dukke op for at gøre alvor af sine trusler.

Politiet indledte i løbet af formiddagen en eftersøgning af den mistænkte forskellige steder i Kalundborg, men uden at træffe ham.

Den mistænkte - en 51-årig mand fra Kalundborg - blev derfor efterlyst internt i politiet, således at han klokken 18.30 blev anholdt i spirituspåvirket tilstand af Københavns Politi, da han selv henvendte sig på en politistation i København.

Den 51-årige var i øvrigt i forvejen efterlyst af Københavns Politi til sigtelse og afhøring i en sag om indbrud i en restauration i København.

Efter afsluttet efterforskning i den indbrudssag blev den anholdte overført til et arresthus, da Midt- og Vestsjællands Politi onsdag vil sigte og afhøre ham til de mange trusler mod de kommunalt ansatte.

Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag klokken 13 med krav om varetægtsfængsling, oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Manden truede også de ansatte på jobcentret verbalt tilbage i november sidste år, så både i vores system og på kommunen, er han kendt for truende adfærd. Der er ingen, der har lidt fysisk overlast, men nu er de verbale overfald blevet for meget. Vi vil spørge ham ind til, hvorfor han er så sur på navngivne medarbejdere, siger Martin Bjerregaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk