20. november 2018
Det var en bil magen til denne, der onsdag eftermiddag blev stjålet, mens håndværkerne stod lige ved siden af. Foto: Søren Kloster Sørensen
Det var en bil magen til denne, der onsdag eftermiddag blev stjålet, mens håndværkerne stod lige ved siden af. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand i stjålet håndværkerbil anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand i stjålet håndværkerbil anholdt
Kalundborg - 08. februar 2018 kl. 11:26
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag eftermiddag var et par håndværkere fra byggefirmaet HM Gruppen udsat for et ualmindeligt frækt tyveri af deres firmabil på parkeringspladsen bag Sportsmaster i Kalundborg.

arrow Læs også: Voldsmand tissede i vennens elkedel

Bilen stod ulåst og med nøglen i tændingen, idet håndværkerne var ved at pakke sammen efter deres arbejde, men lige pludselig gasser bilen op og kører op gennem Vænget og videre til venstre ad Kordilgade.

Håndværkerne stod lige ved siden af, da tyveriet skete, og de satte efter i løb, men måtte hurtigt opgive forfølgelsen af den stjålne varevogn.

Bilen blev eftersøgt af politiet, og den dukkede senere samme aften op på Ndr. Stationsvej i Slagelse med en 28-årig kalundborgensisk mand bag rattet.

Han blev anholdt og sigtes for tyveriet af bilen samt for tyveri af nummerplader og forskellige trafikale forseelser, men umiddelbart er der ikke grundlag for at fremstille manden i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, fortæller Jens Christensen fra Slagelse Politis lokale efterforskning.

- Vi er ved at ransage bilen i øjeblikket, og hvis vi finder noget interessant såsom våben eller tyvekoster, vi kan knytte til andre steder, så vil situa­tionen ændre sig. Men umiddelbart bliver han løsladt senere på dagen efter endt afhøring, lød det fra Jens Christensen torsdag formiddag.

Hos HM Gruppen, der har til huse i Holbæk, fortæller indehaver Jakob Andersson, at han aldrig har oplevet noget lignende.

- Man skulle tro, at når vi stod lige ved siden af, så kunne man have sine ting i fred, men sådan er det åbenbart ikke. Som håndværkere har vi brug for den fleksibilitet, at vi kan have vores biler til at stå, så vi hurtigt kan komme i dem, så det er utrolig frustrerende det her. Ud fra de meldinger, vi har fået fra politiet har hverken bilen eller vores værktøj dog lidt overlast, så det er da altid noget. Men vi har været udsat for en del tyverier fra vores biler igennem den seneste tid, og det her er simpelthen dråben, der kraftigt får mig til at overveje at få installeret gps-sendere i alle vores biler, siger Jakob Andersson.

arrow Anholdt med 12 klumper hash
08. februar 2018 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:33
arrow Tricktyv stjal 17.000 kroner
08. februar 2018 kl. 10:29 Opdateret: kl. 10:29
arrow 83-årig udsat for tricktyveri
08. februar 2018 kl. 10:28 Opdateret: kl. 10:28

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk