21. august 2019
En 22-årig mand truede sin ekskæreste med at komme til hendes uddannelsesinstitution og muligvis gøre brug af et skydevåben. (Arkiv)
En 22-årig mand truede sin ekskæreste med at komme til hendes uddannelsesinstitution og muligvis gøre brug af et skydevåben. (Arkiv)
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand anholdt efter trusler mod ekskæreste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand anholdt efter trusler mod ekskæreste
Kalundborg - 14. august 2018 kl. 11:01
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag morgen kort før klokken blev politiet kaldt til en uddannelsesinstitution på J. Hagemann-Petersens Allé i Kalundborg, da en 29-årig kvinde fra Jerslev følte sig truet af sin 22-årige ekskæreste.

arrow Læs også: 255 ruller tagpap stjålet fra hal

Den 22-årig mand, der kommer fra Dianalund, var sur på hende og havde truet med at komme til hendes uddannelsesinstitution og muligvis gøre brug af et skydevåben mod hende og de andre studerende.

Politiet tog anmeldelsen særdeles alvorligt og kørte af sted med flere patruljer for at sikre de tilstedeværende personer.

Den 22-årige mand, som var påvirket af spiritus, dukkede op få minutter efter politiet med sin mor som chauffør. Med sig havde han en totenschlæger, som blev beslaglagt som bevis i sagen.

Politiet fandt ikke andet livsfarligt hos hverken moderen eller sønnen, men ransagede dog efterfølgende deres bopæl uden at finde yderligere af politimæssig interesse for sagen.

Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han blev sigtet for trusler mod ekskæresten og de øvrige på stedet samt overtrædelse af våbenlovgivningen. Efter afhøring til sagerne blev den 22-årige løsladt, da der ikke blev fundet grundlag for fremstilling i grundlovsforhør.

Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

arrow Bilist blev påkørt ved tankstation
14. august 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:06
arrow Biler stødte sammen i lyskryds
14. august 2018 kl. 11:03 Opdateret: kl. 11:03

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk