23. november 2020
Stregerne til Malmos A/S' nye domicil i Roskilde. Flytteplanerne skyldes, at hovedparten af virksomhedens opgaver foregår i det storkøbenhavnske område.
Stregerne til Malmos A/S' nye domicil i Roskilde. Flytteplanerne skyldes, at hovedparten af virksomhedens opgaver foregår i det storkøbenhavnske område.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malmos A/S rykker til Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malmos A/S rykker til Roskilde
Opdateret 22. november 2014 kl. 07:37
Kalundborg - 21. november 2014 kl. 12:41
Af Ulrik Reimann

Et stigende antal opgaver i hovedstadsområdet får det vestsjællandske anlægsgartnerfirma Malmos A/S til at bygge nyt domicil i Roskilde og flytte hovedparten af sine aktiviteter til domkirkebyen.

Virksomheden forventer rekordomsætning i både 2014 og 2015.

arrow Læs også: Finalist til Årets Arbejdsplads fik besøg af dommerkomité

Anlægsgartnerfirmaet Malmos A/S tager nu konsekvensen af, at hovedparten af virksomhedens opgaver foregår i det storkøbenhavnske område.

Hvis alt går vel, flytter virksomheden 1. september 2015 sit hovedsæde fra Ubby til Roskilde, hvor et nyt domicil til 20 millioner kroner vil blive opført på Gl. Marbjergvej ved Holbæk-motorvejen.

- Virksomheden har ligget i Ubby siden 1965, og historisk er vi stærkt knyttet til egnen, så det er naturligvis lidt vemodigt at flytte de fleste af vores aktiviteter. Men andelen af opgaver i hovedstadsområdet vokser hele tiden, så vi bruger i øjeblikket rigtigt mange timer på landevejen, og den tid vil vi hellere tilbringe på byggepladserne. Samtidig harmonerer det dårligt, at vi gerne vil være førende inden for miljø og samtidig kører så mange kilometer. Herudover kommer vi til at ligge mere centralt for opgaver i alle egne af landet, fortæller Morten Dohrmann Hansen, der er administrerende direktør og partner i firmaet sammen med Søren Hansen og Per Malmos.

Beslutningen om det nye domicil bygger også på det faktum, at det kan være vanskeligt at trække nogle faggrupper til Vestsjælland.

For et par år siden etablerede Malmos A/S en satellit i Roskilde, og den centrale placering på Sjælland har gjort det lettere at rekruttere nye medarbejdere.

Ved nu at satse 100 procent på domkirkebyen minimerer virksomheden risikoen for mangel på arbejdskraft, forklarer Morten Dohrmann Hansen.

Med det nye hovedsæde forlader virksomheden sin afdeling på Øde Hastrupvej i udkanten af Roskilde, mens det hidtidige hovedsæde i Ubby bliver bevaret som fjernlager, værksted og satellitafdeling for administrationen og projektmedarbejdere, der er involveret i opgaver i området.

arrow Roskilde-virksomhed nomineret til Årets Arbejdsplads
05. september 2017 kl. 08:45 Opdateret: kl. 08:45
arrow Klar til de næste årtiers strabadser
17. december 2016 kl. 11:36 Opdateret: kl. 17:56
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk