21. maj 2019
Phillip Madsen følges af mere end 180.000 på YouTube. Hans spil-videoer har været set mere end 48 mio. gange. PR-foto: Gonzo Media
gallery icon

Se billedserie

Phillip Madsen følges af mere end 180.000 på YouTube. Hans spil-videoer har været set mere end 48 mio. gange. PR-foto: Gonzo Media
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt gamer-idol på YouTube

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt gamer-idol på YouTube
Opdateret 04. juli 2016 kl. 21:59
Kalundborg - 01. juli 2016 kl. 17:49
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere jordbrugs-maskinfører Phillip Madsen fra Kalundborg, 25 år, er én af landets største youtubere med 180.000 faste følgere på sin kanal, hvor han som gamer dagligt lægger computerspil-videoer og hverdagsblogs op under navnet Gexpgaming og lever af det.

Mere end 48 mio. gange har hans videoer været afspillet.

1.-3. juli er youtube-idolet vært ved GG Festival i København, hvor mere end 1.000 danske børn, unge og forældre samles om gaming.

- Som 20-årig begyndte jeg på YouTube, primært af kedsomhed. Jeg havde lige færdiggjort maskinfører-uddannelsen og gik arbejdsløs efter elevtiden. Det var en stille og meget svær start med YouTube. Ingen kunne fortælle mig, hvordan jeg skulle gøre. Jeg måtte prøve mig frem og brugte tiden som arbejdsløs på at lave videoer. Og så blev det voldsomt populært, fortæller Phillip Madsen i et interview i dagbladet Nordvestnyt.

Nu lever han af sine videoer og arbejder med dem cirka otte timer om dagen.

- Ofte tror folk, at jeg bare sidder og spiller computer. Men jeg skal producere videoer hver dag og spille computer hele tiden, også når jeg ikke har lyst, siger Phillip Madsen.

Navnet Gexpgaming har han sammensat af Gex - et James Bond-agtigt PlayStation 1-spil - og gaming. P'et er for Phillip. Hemmeligheden bag youtube-succesen ligger i hyppighed og afslappethed, mener Phillip Madsen.

- Når jeg filmer, tager jeg ikke en maske på og sidder og råber og skriger, ligesom andre kan finde på. Jeg laver stille og rolige videoer. Men jeg har ikke altid en »pæn« mund, så det tiltrækker også folk, der bare synes, det er sjovt at sidde og høre lidt »skrald«, fortæller Phillip Madsen i interviewet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk