17. december 2018
CTH Entreprise har fået tegnestuen Leth & Gori til at lave projektpræsentationen. Her ses et eksempel på, hvordan de nye rækkehuse på Parallelvej kan komme til at se ud set fra havsiden.
CTH Entreprise har fået tegnestuen Leth & Gori til at lave projektpræsentationen. Her ses et eksempel på, hvordan de nye rækkehuse på Parallelvej kan komme til at se ud set fra havsiden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale kræfter vil opføre stort antal nye boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale kræfter vil opføre stort antal nye boliger
Kalundborg - 10. april 2018 kl. 12:59
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver en markant forøgelse af antallet af boliger i byen, hvis den lokale entreprenør CTH Entreprises planer om at opføre 80 nye boliger målrettet enlige, ældre, unge og småfamilier bliver til virkelighed.

Boligerne skal placeres på Parallelvej i Havnsø på en grund, der i dag er udlagt til 34 enfamilieshuse, men hvor der dog kun er bygget fire.

- Visionen for bebyggelsen er at skabe gode, små boliger med gode muligheder for inkluderende fællesskab, hedder det i blandt andet i projektbeskrivelsen.

Kommunens teknik- og miljøudvalg har nu godkendt, at der kan gås videre med planerne, der inkluderer et tillæg til kommuneplanen samt udarbejdelsen af en ny lokalplan.

- Først og fremmest skal lokalplanen igennem, før end vi for alvor kan gå i gang, siger Carina Troelsen, der ejer Snertinge-virksomheden CTH Entreprise med sin mand Troels Larsen.

Carina Troelsen fortæller, at CTH Entreprise har samarbejdet med en ejendomsmægler omkring boligbehovet i kommunen.

- Vi har lyttet til dem med fingeren på pulsen i Kalundborg Kommune, og der efterlyses de her mindre boliger, siger hun.

Næstformand i teknik- og miljøudvalget Hanne Olesen (S) glæder sig over, at det er lokale kræfter, der vil opføre boligerne.

- Nu har vi nikket til, at de kan gå i gang, så må vi se, hvad det ender med, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk