24. juli 2019
Fredag fejrede medlemmerne af Vestsjællands Jagtforening, at foreningen tidligere på året fik tildelt Jægerprisen 2018. Receptionen blev holdt i foreningen klubhus på Lynglodden. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Fredag fejrede medlemmerne af Vestsjællands Jagtforening, at foreningen tidligere på året fik tildelt Jægerprisen 2018. Receptionen blev holdt i foreningen klubhus på Lynglodden. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale jægere fejrede pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale jægere fejrede pris
Kalundborg - 12. oktober 2018 kl. 16:54
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medlemmerne af Vestsjællands Jægerforening havde fredag fundet festtøjet frem. Tidligere på året havde foreningen fået tildelt Danmarks Jægerforbunds pris »Jægerprisen«, og det blev fredag eftermiddag fejret med en reception i foreningens klubhus på Lynglodden i Kalundborg.

Formand for Vestsjællands Jægerforening Hans Henrik Madsen gav medlemmerne æren for, at foreningen havde modtaget prisen.

- En forenings vigtigste ressource er medlemmerne, og uden medlemmer ingen forening. I som er her i dag, har alle på hver jeres måde haft andel i at vi er blevet hædret med denne pris i år. Uden jer, og det fællesskab vi har sammen, havde vi ikke nået hertil, sagde formand.

Jægerprisen går hvert år til en modtager, som har taget et særligt initiativ, der fremmer jægernes, jagtens eller naturens sag. At prisen i år tilfaldt Vestsjællands Jægerforening skyldtes at foreningen i 2017 blev dannet i en fusion mellem Høng Ørslev Solbjerg Jagtforening og Kalundborgegnens Jagtforening, en fusion som i indstillingen til Jægerprisen blev beskrevet som både modig og fremsynet.

- Vi havde netop ved tildelingen af Jægerprisen, som forening rundet vores et års fødselsdag, og vi kunne således ikke selv have fundet en bedre måde at fejre dagen på, sagde Hans Henrik Madsen.

Blandt gæsterne var udover medlemmerne blandt andet borgmester Martin Damm (V), og formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen.

- I en fusion skal man altid navigere mellem mange forskellige lokale holdninger. Det kan være svært at finde vej, men i gjorde det, og fik skabt en forening som kan gå trygt ind i fremtiden. I har grund til at være stolte, sagde sidstnævnte i sin tale.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk