12. juni 2021
Loppe-formand Henrik Harslund i aktion med at holde styr på antallet - højst 14 - i nipsafdelingen ad gangen.Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Loppe-formand Henrik Harslund i aktion med at holde styr på antallet - højst 14 - i nipsafdelingen ad gangen.Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille dyk i omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille dyk i omsætning
Kalundborg - 11. maj 2021 kl. 20:33
Af Ulrik Reimann

Der er orden i sagerne hos Spildopmagerne, som holdt salgsaften på Langagervej i Kalundborg i aftes.

Det gælder på to områder: Med at overholde corona-restriktionerne. Og med at sortere alt for meget slidt, ødelagt og beskidt, som folk afleverer i Spildop-containeren på genbrugspladsen på Asnæsvej.

- Kunderne skal have stor ros for at følge retningslinjerne uden brok. Men der er alt for mange, som afleverer aldeles værdiløse ting til os på genbrugspladsen. Det koster os alt for meget besvær at sortere og smide tingene ud, fortæller loppe-formand Henrik Harslund.

Han fortæller også, at omsætningen bliver presset, fordi Spildopmagerne på grund af corona'en ikke kan få helt så mange kunder igenem loppebutikkens mange afdelinger på Langagervej.

Spildopmagerne har en statistik, som fortæller, hvor meget gennemsitskunden bruger på en tirsdag: Mellem 105 og 110 kroner.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk