13. december 2017
Fredag aften kørt før klokken 21.00 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en trafikulykke i Høng med fastklemte
Fredag aften kørt før klokken 21.00 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en trafikulykke i Høng med fastklemte
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde pressede biler i grøften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde pressede biler i grøften
Opdateret 21. februar 2016 kl. 12:12
Kalundborg - 19. februar 2016 kl. 22:54
Af Nathalie Søndergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften kort før klokken 21.00 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en trafikulykke i Høng med fastklemte. Heldigvis er der ingen personskade, oplyser vagtchef ved Midt-og Vestsjællands Politi Michael Winsløw.

Allerede tidligere på aftenen fik Sydsjællands Politi en opringning fra en mand fra Slagelse-området, som advarede om, at hans 70-årige demente hustru var kørt hjemmefra i deres bil. Manden var nervøs for kvinden, der ikke har kørekort, og politiet forsøgte derfor at finde hende.

Det lykkedes ikke, og kvinden kørte efterfølgende ind i Midt- og Vestsjællands politikreds, hvor hun på Høng Landevej kørte i den modsatte vejbane, hvilket gjorde, at to biler kørte i henholdsvis rabatten og grøften for at undvige kvinden.

Herefter blev Midt- og Vestsjællands Politi tilkaldt til ulykken. Kvinden er blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Hun blev efter ulykken kørt hjem til sin mand.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk