21. januar 2019
Fra venstre er det Kvicklys varehuschef Kirsti Thygesen med jordbærkagerne sammen med et udsnit af Team Rynkeby-deltagerne fra Kalundborg: Flemming Grandjean, Tanja Roskvist Duncan, Betina Thomsen, Michael Gransøe, Søren Elmelund og Helle Christina Kildegård. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre er det Kvicklys varehuschef Kirsti Thygesen med jordbærkagerne sammen med et udsnit af Team Rynkeby-deltagerne fra Kalundborg: Flemming Grandjean, Tanja Roskvist Duncan, Betina Thomsen, Michael Gransøe, Søren Elmelund og Helle Christina Kildegård. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvicklys jordbærkage-salg skal skaffe mindst 10.000 kr. til Børnecancerfonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvicklys jordbærkage-salg skal skaffe mindst 10.000 kr. til Børnecancerfonden
Kalundborg - 14. juni 2018 kl. 13:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborgenserne er vilde med jordbærkager, og i næste uge er der en fantastisk god undskyldning og grund til at spise ekstra mange af de dejlige kager med nye danske jordbær.

- Vi vil gerne i samarbejde med Team Rynkeby være med til at støtte indsamlingen til Børnecancerfonden, derfor har vi besluttet, at i hele næste uge - uge 25 fra mandag til fredag kl. 20 - sælger vi jordbærkager til 20 kroner stykket. For hver solgt jordbærkage giver Kvickly 10 kroner til Børnecancerfonden, fortæller varehuschef Kirsti Thygesen.

For at sætte en flot slutspurt i salget af jordbærkager på fredag den 22. juni, kommer en række ryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland og hjælper til med salget af jordbærkagerne.

- Vores mål er at vi på lørdag den 23. juni kan overrække en check på i hvert fald 10.000 kroner til Team Rynkeby, som samler ind til Børnecancerfonden, siger Kirsti Thygesen.

Præmier til kunderne
- Vi gør det ekstra spændende at købe vores jordbærkager. Ikke nok med at de smager godt, vi har også placeret gavebeviser i tre af jordbærkagerne, afslører Kirsti Thygesen.

Førstepræmien er den store abebamse Rynke, mens andenpræmien er et gavekort på 500 kroner til Kvickly, tredjepræmien er et Kvickly-gavekort på 300 kroner.

Præsentation for fuld musik
Der er lagt op til en festlig lørdag den 23. juni ved Kvickly, hvor alle 51 ryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland kommer og gør holdt.

- Fra klokken 11.45 til 13.30 sker der forskellige ting ved Kvickly. Vi serverer kaffe, juice og Rynkebykage til alle interesserede, og så kan man købe grillede pølser og lyttede til levende musik af gruppen Fenris, fortæller Kirsti Thygesen.

Klokken 12 ankommer hele Team Rynkeby-feltet, og en halv time senere overrækker varehuschefen den store check, der gerne skulle være på mindst 10.000 kroner, til holdkaptajnen for Team Rynkeby Vestsjælland, Niels Urban.

Efterfølgende holder borgmester Martin Damm taler til rytterne og ønsker dem god tur til Paris, hvor borgmesteren selv tidligere har været med.

Samtlige 51 ryttere bliver derefter præsenteret, inden de hopper i sadlerne igen og kører afsted til Dyrehøj Vingaard.

Lørdag den 30. juni er der et lignende arrangement på Nytorv i Slagelse, men den store forskel er blot, at når det er slut, så går turen direkte mod Paris.

De lokale Team Rynkeby-rytterne fortæller, at årets mange timers træning er foregået i flot vejr, så de har slet ikke prøvet kræfter det regnvejr, som man sagtens kan cykle ind i på vejen mod Paris, som de alle glæder sig til at komme i gang med.

Indsamlede 32,3 mio. kr.
I 2017 lykkedes det for alle de danske Team Rynkeby hold at indsamle 32,3 millioner kroner til Børnecancerfonden, som er 100 pct. afhængige af gaver og donationer.

Børnecancerfonden er en privat og selvstændig fond, som har brug for donationer.

Omkring 200 børn får hvert år kræft, og de indsamlede midler bruger Børnecancerfonden til bl.a. at finansierer forskning i børnekræft og støtter familierne gennem den sværeste tid i deres liv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk