21. maj 2019
Kulturminister kom i en ministerbus i stedet for en ministerbil. Her hilser kulturminister Mette Bock (LA) på Ole Glahn (R), formand for kultur og fritidsudvalget. Foto: Eva Lyng Johanse
gallery icon

Se billedserie

Kulturminister kom i en ministerbus i stedet for en ministerbil. Her hilser kulturminister Mette Bock (LA) på Ole Glahn (R), formand for kultur og fritidsudvalget. Foto: Eva Lyng Johanse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturminister kørte glad fra Musisk Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturminister kørte glad fra Musisk Skole
Kalundborg - 14. august 2018 kl. 19:32
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musisk Skole i Kalundborg fik sidst på eftermiddagen tirsdag besøg af kulturminister Mette Bock (LA), og formand for kultur- og fritidsudvalget Ole Glahn (R), leder af Musisk Skole i Kalundborg, Heidi Holme Bjerborg og direktør Michel van der Linden stod klar til at tage imod på p-pladsen.

Mette Bock ankom i en stor bus sammen flere embedsmænd, og så fortalte Ole Glahn først Mette Bock om blandt andet bevægelseshuset Spiralen og kulturtilbuddene i Kalundborg, mens Heide Holme Bjerborg fortalte om Musisk Skole i Kalundborgs mange tilbud, blandt andet kulturpakkerne på skolerne.

- Vi er superglade for at vi har vores eget hus og en dejlig stor koncertsal, fortalte skolelederen.

Undervejs stillede Mette Bock flere spørgsmål.

Inde i Musikcafeén var bandet Pablo klar til at spille.

Gruppen består af nuværende og tidligere talentelever, som spiller egne numre. Denne dag kom Agnes Fogh Schmidt, Anton Hassager, Asger Bosendal Christensen og Freja Rothmann-Pallesen.

Bandet fortalte kort om sig sig selv, og gav derefter et nummer af ders gypsymusik, som blev modtaget med applaus af ministeren. Derudover fik bandmedlemmerne fire plader Merci for deres indsats.

Herefter havde ministeren en snak på halv times tid med skolelederen, udvalgsformanden og direktøren.

Kulturministeren var bagefter meget positiv.

- Hvis viljen er der til samarbejde på tværs, så kan man nå rigtig langt. Musisk Skole har et tilbud på højt plan, og godt samarbejde med skoler og dagtilbud. Jeg er glad nu. slog Mette Bock fast efter mødet.

Skoleleder Heidi Holme Bjergborg syntes også, at kulturministeren havde virket imponeret over Musisk Skoles tilbud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk