24. februar 2020
De mange, flotte quiltede sager tiltrak stor opmærksomhed fra mange besøgende på udstillingen.  Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

De mange, flotte quiltede sager tiltrak stor opmærksomhed fra mange besøgende på udstillingen. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kreativitet og passion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kreativitet og passion
Kalundborg - 25. januar 2020 kl. 11:55
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 20. årlige udstilling fra Galleri Kalundborg Lyng fik en fornem start lørdag med optræden ved Regnbuekoret og tale ved borgmester Martin Damm, som både roste initiativet i høje toner og roste udstillerne for deres gejst og passion. Borgmesteren roste også tovholder Hermann Hansen fra Kalundborg Lyngs Beboerforening, som i sin tid tog initiativet til udstillingen, der nu har jubilæum.

Regnbuekoret optrådte også, da Galleri Kalundborg Lyng markerede sine første 10 år med folkelig kunst og brugskunst.

Hermann Hansen tog ordet efter borgmesteren og glædede sig over, at traditionen med kunstudstilling har god opbakning og vist sig at være langtidsholdbar.

Årets udstilling, som både var åben lørdag og søndag, rummede især malerier, fotos og mange former for brugskunst som keramik, træarbejder, strik, quiltede tæpper og hæklede sager. Et af formålene med udstillingen er også, at folk, som måske ikke er medlem af en forening eller går på aftenskole, har mulighed for at træffe andre, som også er kreative i deres fritid.

Som altid var der både gengangere og nye ansigter på udstillingen, som allerede lørdag formiddag havde tiltrukket en stor skare besøgende.

En af udstillerne, Jette Møller Petersen, fortalte, at galleri-initiativet har været med til at give hende en god overgang fra arbejdslivet efter 30 år på Novo, og hun maler både abstrakt og naturalistisk og lader sig inspirere af traveture på Asnæs og Røsnæs og langs Kalundborg Fjord.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk